فدرال رزرو

تحلیلگر ارشد موسسه سرمایه گذاری آلیانز بر این باور است که فدرال رزرو آمریکا باید در شرایط کنونی از دخالت خودداری کرده و نرخ بهره را تغییر ندهد.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، در حالی که انتشار متن مذاکرات نشست ماه می فدرال رزرو آمریکا ابهامات تازه ای را درباره افزایش نرخ بهره در نشست ژوئن به وجود آورده است، محمد الاریان تحلیلگر باسابقه موسسه آلیانز تاکید کرد، منافع دخالت فدرال رزرو آمریکا به سرعت در حال کاهش است.

بر اساس این گزارش وی افزود: به نظر من دحالت فدرال رزرو در شرایط کنونی برای تغییر سیاست های پولی و نرخ بهره، تبعات منفی زیادی در بلندمدت خواهد داشت. بسته محرک پولی فدرال رزرو تاکنون موجب اختلالات زیادی در بازارهای بین المللی شده است. اجرای سیاست های محرک پولی فدرال رزرو، موجب افزایش ساختگی شاخص سهام در بازارهای مالی شده است.

وی افزود: روند صعودی شاخص سهام آمریکا همچنان ادامه داشته است و سرمایه گذاران بین المللی منتظر تصویب برنامه های مالی و اقتصادی دونالد ترامپ هستند. به نظر من سرمایه گذاران بین المللی بیش از حد روی برنامه های ترامپ حساب باز کرده اند و تاثیر سیاست های پولی فدرال رزرو را دست کم گرفته اند. سیاست های فدرال رزرو در تزریق نقدینگی و افزایش قیمت مسکن و دارایی ها نیز در نهایت تنها به نفع ثروتمندان خواهد بود.

جوردن الیسو تحلیلگر ارشد موسسه ای بی سی بولیون نیز تاکید کرد: متن مذاکرات نشست اخیر فدرال رزرو نشان می دهد که افزایش نرخ بهره در نشست ژوئن در هاله ای از ابهام قرار دارد.

البته هنوز بسیاری از سرمایه گذاران و تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که فدرال رزرو در نشست ژوئن نرخ بهره را افزایش خواهد داد.

وی افزود: اگر طلا بتواند سطح مقاومتی ۱۲۶۰ دلاری را بشکند در نهایت به سطح ۱۳۰۰ دلاری خواهد رسید. سطح حمایتی قیمت طلا نیز در کوتاه مدت ۱۲۴۵ دلار است و اگر این سطح شکسته شود قیمت طلا تا ۱۲۲۰ دلار کاهش خواهد یافت.

به نظر می رسد تصمیم سازمان اوپک برای تمدید توافق مربوط به کاهش تولید نفت تا ۹ ماه آینده نیز می تواند تاثیر زیادی بر نوسانات بازارهای بین المللی به خصوص طلا داشته باشد.

نوسانات ارزش دلار آمریکا و وضعیت تقاضای فیزیکی در با زارهای نوظهور نیز عامل مهمی برای نوسانات قیمت طلا به شمار می رود.

منبع: کیتکونیوز

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها