علی اکبری

عضو کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی مجلس با تاکید بر اینکه مجلس موافق و پیگیر عرضه گندم در بورس کالا است، گفت: به طور یقین تامین گندم صنف آرد و نانوایی های آزاد پز در بورس می تواند کمک بسیاری به این صنف کند چرا که از  مزایایی عرضه گندم در بورس کالا  افزایش کیفیت، استانداردسازی و شفافیت قیمت این محصول است.

به گزارش «کالاخبر»، علی اکبری در گفت وگو با اقتصاد آنلاین ، در مورد عرضه گندم در بورس کالا گفت: دولت از سال گذشته قصد دارد این محصول را در قالب بورس عرضه کند تا مشکلات فعلی بخش گندم و کشاورزان کمتر شود.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، مزایای عرضه گندم در بورس را پرداخت سریعتر مطالبات گندم کاران دانست و افزود: با جایگزینی قیمت تضمینی محصولاتی همچون جو و ذرت به جای خرید تضمینی در بورس کالای ایران، بهره‌وری در بخش کشاورزی افزایش یافته است و با اجرای این طرح روی گندم نیز، تحولی بزرگ در ارتقای بخش کشاورزی کشور آغاز خواهد شد.

وی اظهار داشت: اکنون زمان آن است که با سرعت تمام در جهت اجرای این طرح روی محصولات قابل معامله در بورس کالا حرکت کنیم؛ چراکه این ماده قانونی آزمایش خود را پس داده و وقت آن رسیده تا رفته رفته از خریدهای سنتی و پرهزینه تضمینی به سمت درج قیمت های تضمینی در بورس و رسیدن سود واقعی حاصل از تولید به کشاورزان حرکت کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: اجرای این طرح به طور کامل برای محصول استراتژیک گندم موجب می شود پول کشاورزان در کوتاه ترین زمان ممکن پرداخت شود. ضمن اینکه در بورس چنانچه گندم به قیمت بالاتری نسبت به قیمت تعیین شده معامله شد، به نفع تولیدکننده است و اگر به قیمت پایین تری کاهش یافت، دولت متعهد است مابه التفاوت آن را به کشاورز بپردازد.

وی با تاکید برعرضه گندم در بورس کالا ، اظهارداشت:عرضه گندم در بورس به نوعی استفاده از ظرفیت ها و مکانیزم های بازار است تا بخش خصوصی بتواند از سرمایه های مختلف استفاده کند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درباره این موضوع که براساس مصوبه هیات وزیران تامین گندم صنف و صنعت و نانوایی های آزادپز در بورس کالا انجام می شود، گفت: به طور یقین تامین گندم صنف آرد و نانوایی های آزاد پز در بورس می تواند کمک بسیاری به این صنف کند چرا که از  مزایایی عرضه گندم در بورس کالا  افزایش کیفیت،  استانداردسازی و شفافیت قیمت این محصول است.

اکبری افزود: اگر بتوانیم تمام گندم تولیدی در کشور را در  بورس عرضه کنیم با توجه به اینکه فعالان صنعت آرد و نان معتقدند 6 میلیون ظرفیت ذخیره سازی این محصول را در انبارهای خود دارند به طور یقین با توجه به ظرفیتی که در این صنعت وجود دارد گندم کشاورز  با قیمت مناسب و کیفیت بالا فروش رفته و هر دو طرف از این موضوع سود خواهند برد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها