روی

نیکل و روی در بازارهای جهانی به دلیل رشد تقاضا و کاهش عرضه به روند صعودی خود ادامه می دهند، به طوری که نیکل در هفته گذشته بعد از ماه ها توانست از ۱۰ هزار و ۶۰۰ دلار در تن عبور کند.

به گزارش«پایگاه خبری بورس کالای ایران»، قیمت نیکل طی سه ماهه اخیر با رشد ۲۲ درصدی مواجه شده است و اخبار رسیده از فیلیپین مبنی بر محدودیت های تولید این فلز از جمله دلایل رشد قیمت بوده است. بانک ANZ در پیش بینی جدید خود از افزایش قیمت نیکل تا ۱۲ هزار دلار در هر تن خبر داده است.

بهای فلز روی نیز به دلیل کاهش تولید و تعطیلی برخی معادن فرسوده طی ماه های اخیر با رشد قابل توجهی روبه رو شده است.

از سویی در بازار فلز سرخ نیز اگرچه انتشار آمارهای واردات مس چین در نیمه نخست ۲۰۱۶، سبب افزایش قیمت مس طی روزهای اخیر شده، ولی نگرانی ها از میزان تقاضای این فلز در نیمه دوم امسال جلوی رشد بیشتر قیمت را گرفته است.

بهای مس طی هفته گذشته تا نزدیکی ۵۰۰۰ دلار در تن پیش رفت که مهم ترین دلیل آن انتشار اخبار مربوط به افزایش واردات چین در نیمه نخست ۲۰۱۶ بود.

از طرفی چین در نیمه نخست امسال، تولید مس تصفیه شده را ۷.۶ درصد افزایش داد. این کشور که بزرگ ترین تولیدکننده مس تصفیه شده جهان به شمار می رود، اواخر پارسال متعهد شده بود تا از تولید این محصول بکاهد.

اداره ملی آمار چین در تارنمای خود اعلام کرد: تولید مس تصفیه شده در نیمه نخست ۲۰۱۶ به ۴۰ میلیون و ۳۰ هزار تن رسیده است. البته میزان رشد امسال در مقایسه با سال ۲۰۱۵ که میزان رشد ۹.۴ درصد بود،کمتر شد.

«جی ژیانفی» تحلیلگر Guotai Junan Futures Ltd در گفت و گو با بلومبرگ اظهار کرد: بعد از افزایش حاشیه سود کارخانه های ذوب و رسیدن هزینه نقدی فرآوری به بیش از ۱۰۰ دلار در هر تن، کارخانه های کوچک با تمام ظرفیت در حال فعالیت اند. به گفته وی، میزان کل تولید مس تصفیه شده، امسال قطعا افزایش خواهد یافت.

                                                                                                                                                          

قیمت نقدی فلزات پایه LME(جمعه۲۲ جولای)

نام فلز

قیمت(دلار در تن)

آلومینیوم

۱۶۰۰

مس

۴۹۵۶

نیکل

۱۰۶۵۵

سرب

۱۸۴۵

روی

۲۲۶۳

قلع

۱۵۲۵۰

 

منبع: هلدینگ سرمایه گذاری آتیه اندیشان مس

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها