• ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
  • کد خبر: 49971
چین+بوتادین

مصرف دیزل در چین ۱۰ درصد طی دو ماه اول ۲۰۲۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و استفاده از بنزین در این کشور ۳.۲ درصد بالا رفته است.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از خبرگزاری‌تسنیم، تقاضای سوخت در چین علیرغم نگرانی در مورد اوج دوباره ویروس کرونا و توقف روند رشد اقتصادی، رو به افزایش است. مصرف بنزین و دیزل به دنبال بهبود سریع‌تر از حد انتظار فعالیت کارخانه‌ای و توسعه زیرساخت ها، به سطح قبل از بحران کرونا رسیده است. موج جدید ویروس کرونا قبل از تعطیلات سال نوی چینی نگرانی در مورد کاهش تقاضا را بالا برده بود ولی مردم بیشتری برای دوری از ابتلا به سفرهای داخلی رفتند.

پکن در اوایل فوریه آلوده ترین روزهای خود را طی ۱۲ ماه گذشته تجربه کرد و بهبود چندانی از آن زمان حاصل نشده است.  شهرهای بزرگ استان هبئی در اطراف پایتخت سطح متوسط آلودگی را در روز پنجشنبه گزارش دادند.

سنجیریک تی، تحلیلگر موسسه مشاوره انرژی اس آی ای در پکن می‌گوید: «تقاضا برای بنزین و دیزل در چین از ابتدای سال جدید به صورت سالانه افزایش داشته است. مصرف دیزل ۱۰ درصد طی دو ماه اول ۲۰۲۱ نسبت به همین دوره در سال گذشته افزایش یافته و استفاده از  بنزین ۳.۲ درصد بالا رفته است».

نظرسنجی از بیش از ۱۰۰۰ شرکت انرژی و پتروشیمی در ۳۰ استان و منطقه چین نشان می‌دهد ۸۹ درصد از کارخانه‌ها و شرکت‌های این کشور پس از سال نوی چینی به تولید کامل بازگشته‌اندیعنی بسیار زودتر از سال‌های گذشته. این نظرسنجی توسط مرکز تحقیقات و توسعه چین انجام شد و شرکت‌های تجاری، لجستیکی و تولیدی را در بر می‌گیرد.

اوج دوباره کرونا در استان هبئی مقامات را مجبور کرد از مردم بخواهند برای تعطیلات به شهرهای خود نروند و این اقدام نگرانی در مورد کاهش تقاضا برای سوخت را بالا برد ولی به نظر می‌رسد رفت و آمد مردم در شهرهای محل سکونتشان در ۲۰۲۱ بالاتر از ۲ سال گذشته بوده است.

در خانه ماندن مردم باعث افزایش مصرف سوخت از یک منبع دیگر شد. خدمات پستی بیش از ۶۶۰ میلیون بسته را طی تعطیلات توزیع کردند یعنی تقریباً سه برابر بیشتر از همین دوره در سال گذشته.

مردم همچنان برای رفت و آمد از خودروهای شخصی استفاده می‌کنند و ساعت‌های اوج ترافیک در شهرهای بزرگی مثل شانگهای طی هفته گذشته متراکم‌تر از همین دوره در ۲۰۱۹ بوده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها