1750.jpg

حجم معاملات آتی سکه طی هفته گذشته در بورس کالای ایران به ۲۱هزار و ۳۹۷ قرارداد و ارزش آن به بیش از دو هزار و ۵۴۰میلیارد ریال رسید که نسبت به پنجشنبه گذشته رشد ۴ درصدی داشته است، چرا که طی این روز حجم معاملات به ۲۰ هزار و ۴۵۴ قرار داد رسیده بود.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، از ۶ روز کاری هفته گذشته، دلار در ۵ روز رشد قیمت را تجربه کرد تا یکی از افزایشی‌ترین هفته‌های بازار ارز رقم بخورد، این در شرایطی است که بهای اونس طلا نوسان محدودی را تجربه کرد.

به این ترتیب طی هفته گذشته در بین سررسیدهای فعال بازار آتی سکه، بیش‌ترین حجم معاملات با ۱۵ هزار و ۹۸ قرارداد به معاملات تحویل تیر ماه سال آینده اختصاص داشت تا ارزش این سررسید به بیش از یک هزار ۸۰۴ میلیارد ریال برسد. این در شرایطی است که سررسید اردیبهشت سال آتی با ۴ هزار و ۷۵۰ قرارداد بهای ۵۵۸ میلیارد ریالی را تجربه کرد و جایگاه دوم را کسب کرد.

همچنین سر رسید آبان نیز با ۸۳۴ قرارداد و ارزش بیش ۹۴ میلیارد ریال در جایگاه سوم قرار گرفت. از طرفی سکه تحویل اسفند ماه نیز با حجم ۵۶۰ قرارداد و به ارزش بیش ۶۵ میلیارد ریال در جایگاه چهارم ایستاد.

این در شرایطی است که سر رسید دی ماه با کسب جایگاه پنجم حجم ۱۵۵ قرداد و ارزش ۱۷ میلیارد ریالی را تجربه کرد.

روند معاملات آتی سکه در آخرین روز هفته

نگاهی به آمار معاملات بازار آتی سکه در آخرین روز هفته گذشته نشان می دهد که این بازار تحت تاثیر افزایش ارزش طلای جهانی، به اتفاق همه سررسیدها به جز سررسید آبان ماه در محدوده مثبت گشایش یافت. به این ترتیب بهای سکه تحویل آبان با قیمت یک میلیون و ۱۳۰ هزار تومان معامله شد و رشد۰/۰۳ درصدی را در این روز تجربه کرد. این در شرایطی است که سکه تحویل دی سال جاری با قیمت یک میلیون و ۱۴۴هزار تومان مورد معامله قرار گرفت و با کاهش۰/۰۵ درصدی نسبت به چهارشنبه گذشته رو به رو شد. از سویی سکه سررسید اسفند ماه با رشد ۰/۰۵درصدی با قیمت یک میلیون و۱۶۰ هزار تومان معامله شد. سکه تحویل اردیبهشت ماه سال آتی با نرخ یک میلیون و ۱۷۵ هزار تومان، افزایش ۰/۰۹ درصدی را تجربه کرد. در پایان نیز سکه تحویل تیر ماه سال آینده با نرخ یک میلیون و ۱۹۳ هزار تومان، افزایش ۰/۰۴ درصدی را به ثبت رساند.

در بازار سکه نقدی چه گذشت؟

هفته گذشته، ربع سکه بیشترین میزان افت قیمت در میان سکه‌های مهم بازار داخلی را تجربه کرد. در اولین هفته مهرماه، سکه تمام ۳/ ۰درصد، نیم سکه ۵/ ۰ درصد و ربع سکه ۳/ ۱درصد افت قیمت را تجربه کرد. فعالان بازار، علت افت بیشتر ربع سکه نسبت به سایر سکه‌ها را به حباب آن نسبت دادند. به گفته آنها، پیش از اعیاد قربان و غدیر تقاضا در بازار بالا رفت و در نتیجه، ربع سکه در مسیر افزایشی قرار گرفت. با این حال، در اولین هفته مهرماه، با خروج تقاضای اعیاد قربان و غدیر، ربع سکه در مسیر کاهشی قرار گرفت تا حبابی که در نتیجه افزایش مقطعی تقاضا شکل گرفته بود، از میان برود. در کنار این، افت بهای اونس در بازارهای جهانی دیگر عاملی بود که قیمت سکه و طلا در بازار داخلی را تحت‌فشار قرار داد. اونس تا ساعت ۳ بعدازظهر روز پنج‌شنبه تا آستانه محدوده هزار و ۱۳۲۰ دلار پایین آمد،حال آنکه پنج‌شنبه دو هفته پیش در همین مقطع زمانی پیرامون محدوده هزار و ۱۳۴۰ دلار نوسان می‌کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها