پایگاه اطلاع رسانی کالاخبر

سه‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - Mar 2, 2021
  • صفحه اصلی
  • همه عناوین
  • اخبار
  • بین الملل
  • گفتگو
  • دیدگاه
  • نبض بازار
  • چندرسانه‌ای
    • گزارش تصویری
    • صوت و فیلم
  • پیوندها
×
  • "بورس" نهادی کاملاً مستقل است/ توجه ویژه به منافع ۴۰میلیون سهامدار در تدوین مقررات جدید

    معاون اول رییس جمهور اعلام کرد:

    "بورس" نهادی کاملاً مستقل است/ توجه ویژه به منافع ۴۰میلیون سهامدار در تدوین مقررات جدید

    معاون اول رییس جمهور در دیدار با مدیران هلدینگ ها و شرکت های حقوقی فعال در بازار سرمایه گفت: دولت وظیفه دارد ضمن حمایت از بازار سرمایه همه تلاش خود را برای رفع نگرانی سهامداران و جلوگیری از آسیب دیدن آن‌ها به کار گیرد. اسحاق جهانگیری اظهار داشت: هرگونه قانون و مقرراتی که در دولت و مجلس شورای اسلامی در مقطع کنونی تدوین می شود باید با توجه کامل به مسایل بازار سرمایه صورت پذیرد و نباید اقدامی انجام شود که بر سرنوشت بیش از ۴۰ میلیون سهامدار خرد تأثیر منفی بگذارد، ضمن آن که باید از هر گونه دخالت غیرکارشناسی در بازار سرمایه به خصوص در مقطع کنونی اجتناب شود.

    ۲۰ دی ۹۹ - ۲۱:۲۳
  • ابلاغیه فولادی وزارت صمت، خلاف قانون است

    مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

    ابلاغیه فولادی وزارت صمت، خلاف قانون است

    غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با انتقاد از ابلاغیه فولادی وزارت صمت گفت: طبق ماده ۱۸ قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید، دولت، موظف است همه کالای پذیرفته شده در بورس را از نظام قیمت‌گذاری خارج کند از این رو مصوبه فولادی وزارت صمت مبنی بر اعمال قیمت پایه ۷۰ درصدی، خلاف قانون و در تناقض آشکار با ذات بازار سرمایه است. 

    ۲۰ دی ۹۹ - ۱۵:۲۶
  • بورس کالا، متهم نه بلکه علاج گرانی‌هاست

    رناسی، نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی اصفهان:

    بورس کالا، متهم نه بلکه علاج گرانی‌هاست

    هم‌زمان با روزهایی که بازار با افزایش بی‌رویه قیمت همه نوع کالا مواجه است، وزیر صمت، بورس کالا و وزارت اقتصاد را نشانه گرفته و عرضه‌های بورس را عامل گرانی‌ها معرفی کرده است. معاون معدنی وزارت صمت هم پیرو چنین نگرشی، با ابلاغ دستوری به بورس کالا و برخلاف شیوه نامه دولت، قیمت جدید پایه عرضه‌های فولادی را تعیین و خواستار اجرای آن در بورس کالا شده است. مدیران بورس کالا هم با ارسال پاسخی به وزارت صمت ضمن تأکید بر اینکه بورس کالا، یکی از ارکان بازار سرمایه است به همین دلیل فقط ملزم به اجرای قوانینی است که از سوی نهاد ناظر بالاتر یعنی سازمان بورس و یا شورای عالی بورس ابلاغ می‌شود. اکنون، این تلاش وزارت صمت برای دستوری کردن قیمت ها به یکی از موضوعات داغ بازار سرمایه تبدیل‌شده و موضع رزم حسینی در این ماجرا، انتقادهای بسیاری را برانگیخته است. نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی اصفهان نیز ازجمله منتقدان است او می‌گوید: چرا ایشان به‌جای آنکه با شرکت‌هایی که با عرضه کم در بورس کالا، سوءاستفاده می‌کنند برخورد کند، بورس را تهدید می‌کند؟ مصطفی رناسی، تأکید دارد: بورس، ابزار کارآمدی برای رقابت و شفافیت معاملات است و نمی‌توان، گرانی محصولات بازار و سوءاستفاده‌های رانت‌خواران را پای حساب بورس نوشت.

    ۱۹ دی ۹۹ - ۱۱:۴۰
  • قیمت دستوری، ریشه اصلی فساد در اقتصاد است

    معاون سابق وزیر صمت:

    قیمت دستوری، ریشه اصلی فساد در اقتصاد است

    مهدی کرباسیان می گوید که تجربه شکست خورده قیمت گذاری دستوری کالاها و ایجاد رانت به واسطه دو نرخی شدن بازار طی ۴۰ سال گذشته قابل انکار نیست. اصلا یکی از دلایل ادغام وزارت صنایع و معادن با بازرگانی، کاهش زمان تصمیم گیری برای مدیریت بهتر عرضه و تقاضا در بازارها بود که متاسفانه به آن نتیجه مد نظر نرسیده ایم.

    ۱۷ دی ۹۹ - ۱۳:۱۷
  • موج التهاب بازار فولاد از کجا شروع شد؟

    در گفت و گو با جهرمی مورد بررسی قرار گرفت؛

    موج التهاب بازار فولاد از کجا شروع شد؟

    معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالای ایران با اشاره به اینکه وزارت صمت نظارت صحیحی بر میزان کف عرضه، انجام نداده است گفت: در تیرماه امسال، معاونت معدنی این وزارتخانه، کف عرضه‌ها را کنار گذاشت و اعلام کرد صادرات شرکت‌ها به مدت ۳ ماه آزاد است و به گمرک ابلاغ کرد؛ این نقطه آغاز موج جدید التهاب در بازار فولاد بود. به گفته سید جواد جهرمی، با وجود آنکه گزارش‌های بورس کالا به طور مستمر برای وزارت صمت و دادگستری در رابطه با عمل نکردن برخی شرکت ها به تعهد کف عرضه ارسال شد، اما هیچ برخوردی با این شرکت‌ها صورت نگرفت.

    ۱۷ دی ۹۹ - ۱۲:۳۸
  • قرار بود همه چیز به بورس واگذار شود اما ...

    عضو شورای عالی بورس:

    قرار بود همه چیز به بورس واگذار شود اما ...

    شاهین چراغی عضو شورای عالی بورس در واکنش به رویدادهای بازار فولاد و گفته های وزیر صمت مبنی آنکه بورس کالا ابزار گرانی قیمت پایه محصولات بوده و وزارت اقتصاد نیز باید پاسخگوی مردم در حوزه گرانی ها باشند؛ در صفحه توییتر خود نوشت: ‏اینکه ‎بورس کالا یا وزیر همکار را عامل گرانی و پاسخگویی بدانیم بی‌انصافی و توهین به شعور سهامدارانی است که به سخنان ریاست محترم جمهور اعتماد کردند و قرار بود همه چیز به بورس واگذار شود، بالاخره نمی‌شود سهامداران را به بورس اوراق کشاند، بعد با تصمیمات غیرکارشناسی موجب خسارت به آنان شد.

    ۱۷ دی ۹۹ - ۱۲:۱۶
  • چرا امضای طلایی صادرات در اختیار معاون معدنی وزیر صمت است؟

    عسگری مارانی، پیشکوت بازار سرمایه:

    چرا امضای طلایی صادرات در اختیار معاون معدنی وزیر صمت است؟

    علیرضا عسگری مارانی، پیشکوت بازار سرمایه با انتشار یک فایل صوتی به اقدامات وزارت صمت برای تعیین دستوری قیمت فولاد در بورس کالا واکنش نشان داد. عسگری مارانی می گوید که وزیر صمت مدام شعار جنگ اقتصادی می دهد در شرایطی که همه نسبت به این موضوع آگاه هستند که یکی از صنایع مورد تحریم کشور، فولاد است تا از صادرات آن جلوگیری شود؛ اما در کمال تعجب، وزیر صمت امضای طلایی صادرات را در اختیار معاون معدنی خود گذاشته است تا به واسطه زور و فشار، فولادی ها وادار به اجرای سیاست های وزارت صمت شوند.

    ۱۷ دی ۹۹ - ۱۲:۸
  • ۲ ماه پایانی سال ۹۸ و قیمت دستوری فولاد را مرور کنید/
سود هنگفت یک عده در انتهای زنجیره

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از قیمت گذاری دستوری:

    ۲ ماه پایانی سال ۹۸ و قیمت دستوری فولاد را مرور کنید/ سود هنگفت یک عده در انتهای زنجیره

    مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد نابسامانی بازار فولاد، گفت: در ۲ ماه پایانی سال ۹۸ قیمت بخشی از زنجیره فولاد در بورس به صورت دستوری پایین نگه داشته شد اما این تجربه نشان داد که بخش‌های انتهایی زنجیره فولاد که مواد مورد نیاز خود را ارزان قیمت تامین می‌کردند به سودهای کلانی دست یافته‌اند و این روش موجب ایجاد سود بسیار بالایی در انتهای زنجیره فولاد شد؛ مقایسه سود نوردکاران در سال گذشته موید این نکته است و اکنون این تجربه در حال تکرار است. به گفته طاهری، اگرچه اکنون مصوبات و شیوه نامه‌های متعددی در حوزه فولاد تدوین شده است تا تمامی محصولات زنجیره فولاد در بورس عرضه شوند اما متاسفانه این اتفاق نیفتاده و کارخانه‌ها، تمامی محصولات خود را در بورس عرضه نمی‌کنند.

    ۱۷ دی ۹۹ - ۱۰:۴۶
  • قیمت گذاری دستوری در سیاست کلی سازمان بورس جایگاهی ندارد

    مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار:

    قیمت گذاری دستوری در سیاست کلی سازمان بورس جایگاهی ندارد

    مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس بر تاثیر شیوه‌نامه ساماندهی بازار فولاد بر بازار سرمایه تاکید و خواستار رعایت الزامات تعیین مکانیزم عرضه و تقاضا در تعیین قیمت ها شد. محسن خدابخش گفت: بورس کالای ایران طبق قوانین و مقررات سازمان بورس و شواری عالی بورس فعالیت می کند و سیاست کلی سازمان بورس و اوراق بهادار با توجه به مصوبات گذشته شورای عالی بورس بر مبنای عرضه، تقاضا و حراج در بازار است و قیمت‌گذاری دستوری جایگاهی در بازار سرمایه ندارد.

    ۱۷ دی ۹۹ - ۱۰:۳۱
  • این چه مافیای فسادی است که قدرتش از قانون هم بیشتر است!

    عضو شورای عالی بورس:

    این چه مافیای فسادی است که قدرتش از قانون هم بیشتر است!

    سعید اسلامی بیدگلی عضو شورای عالی بورس به رویدادهای بازار فولاد در حوزه قیمت گذاری دستوری واکنش نشان داد. اسلامی بیدگلی در صفحه توییتر خود نوشت: مواد اولیه و انرژی را با قیمت آزاد به شرکت‌ها بدهید و دست از سر قیمت‌گذاری محصولاتشان بردارید. قیمت‌گذاری نه حاصلی جز فساد دارد و نه البته هدفی جز آن. این چه مافیای فسادی است که قدرت آن از هر قانون و شورا و دولتی و ... بیشتر است؟

    ۱۷ دی ۹۹ - ۱۰:۹
  • فولاد ایران ارزان ترین فولاد دنیاست/ آیا ارزان فروشی فولاد به مردم می رسد؟

    دبیر انجمن فولاد:

    فولاد ایران ارزان ترین فولاد دنیاست/ آیا ارزان فروشی فولاد به مردم می رسد؟

    دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: روز گذشته شمش ۲۴ درصد و اسلب ۲۷ درصد ارزان تر از قیمت های جهانی دربورس کالا معامله شد. بنابراین قیمت فولاد داخلی ایران ارزان ترین قیمت فولاد در دنیا است اما سوال اینجاست که چه مکانیسمی برای رسیدن منافع این ارزان فروشی به مردم در نظر گرفته شده است؟ سید رسول خلیفه سلطانی می گوید: باید تمرکز اصلی در حوزه بازار فولاد را بر عرضه حداکثری محصولات نهایی در بورس کالا و افزایش نظارت ها تا رسیدن محصولات فولادی به مصرف کنندگان نهایی گذاشت تا شاهد باشیم منافع زنجیره فولاد به تولیدکنندگان واقعی و سهامداران آن ها و نهایتا مردم برسد.

    ۱۷ دی ۹۹ - ۹:۴۲
  • بورس کالا ملزم به اجرای قوانین ابلاغی سازمان و شورای عالی بورس است/ عرضه ۵۰ درصد محصولات فولادی در بورس

    محتشمی پور تاکید کرد؛

    بورس کالا ملزم به اجرای قوانین ابلاغی سازمان و شورای عالی بورس است/ عرضه ۵۰ درصد محصولات فولادی در بورس

    قائم مقام مدیرعامل بورس کالای ایران با بیان اینکه بورس کالا به عنوان یکی از ارکان بازار سرمایه فقط ملزم به اجرای قوانینی است که از طرف سازمان بورس و شورای عالی بورس ابلاغ می‌شود، گفت: در حال حاضر کمتر از ۵۰ درصد محصولات فولادی در بورس کالا عرضه می‌شود.

    ۱۷ دی ۹۹ - ۸:۵۴
  • نمی پذیریم به اسم مردم، هزاران میلیارد تومان رانت به عده ای خاص برسد

    معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس کالا:

    نمی پذیریم به اسم مردم، هزاران میلیارد تومان رانت به عده ای خاص برسد

    سید جواد جهرمی گفت: تعیین قیمت پایه بر مبنای ۸۰ درصد CIS نیز در ابتدا مورد موافقت بورس کالا نبود و حتی دکتر جهانگیری و دکتر نهاوندیان نیز با این قیمت موافق نبودند اما به دلیل اصرار وزارت صمت این نرخ پذیرفته شد. وی افزود: بورس کالا به هیچ عنوان به دنبال گرانی کالاها نیست و موضوع اینجاست که بورس کالا نمی پذیرد به نام مردم، منابع عده ای خاص تامین شود و چند ده هزار میلیارد تومان پول ۵۰ میلیون سهامدار عدالت و بخش خصوصی به افراد معدودی برسد.

    ۱۶ دی ۹۹ - ۱۷:۵۰
  • ملاک عمل، قانون است/ قیمت گذاری دستوری در بورس کالا ممنوع!

    پورابراهیمی: 

    ملاک عمل، قانون است/ قیمت گذاری دستوری در بورس کالا ممنوع!

    رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه آمارهای رسمی کشور نشان می دهد که تمام کالاهای اساسی که صددرصد قیمت گذاری و نظارت دولتی وجود دارد، تورم بالاتری به نسبت کالاهای غیر اساسی ثبت شده است، گفت: چالش اساسی در کشور این است که برخی افراد از ظن و ادبیات خود بازار سرمایه را تفسیر می کنند، اما ملاک عمل در حوزه قیمت گذاری، قانون است و براساس قانون قیمت گذاری در بورس ممنوع است.

    ۱۶ دی ۹۹ - ۱۴:۳۸
  • قیمت دستوری در بورس کالا به ضرر میلیون ها سهامدار و تولید است

    رییس سازمان بورس و اوراق بهادار:

    قیمت دستوری در بورس کالا به ضرر میلیون ها سهامدار و تولید است

    حسن قالیباف اصل، رییس سازمان بورس و اوراق گفت: زمانی که یک کالا با قیمت ارزان تر از نرخ واقعی در بورس کالا فروخته می شود، علاوه بر آنکه شرکت تولیدکننده با ضرر مواجه می شود، سهامداران این شرکت ها که مشمولان سهام عدالت هستند نیز زیان می بینند؛ این سهامداران با اعتماد به بازار سرمایه، اقدام به سرمایه گذاری در این بازار کرده اند.

    ۱۶ دی ۹۹ - ۱۴:۱۳
  • چگونه در بورس کالا، متری مسکن بخریم؟

    چگونه در بورس کالا، متری مسکن بخریم؟

    با آغاز معاملات اوراق سلف مسکن یا همان پیش فروش متری مسکن، امکانی فراهم می شود که افراد بتوانند حتی به اندازه یک متر مربع و به میزان نقدینگی خود پیش خرید خانه انجام دهند تا از این طریق قدرت خرید پس‌انداز خود را نگه دارند؛ بنابراین مسکن به قطعات کوچک تبدیل شده و امکان فروش آن و نیز امکان انجام معاملات ثانویه فراهم می‌شود؛ این کار را در بستری که تضامین لازم از سازنده گرفته شود و خریدار با خیال راحت اقدام به خرید کند، انجام خواهد شد.

    ۱۵ دی ۹۹ - ۱۳:۵۳
  • نیاز صنعت پتروشیمی به مواد اولیه از بورس کالا تامین می شود

    دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی:

    نیاز صنعت پتروشیمی به مواد اولیه از بورس کالا تامین می شود

    دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، هرگونه پیش فروش داخلی محصولات این صنعت را رد کرد و گفت: نیاز صنعت پتروشیمی به مواد اولیه باید از طریق بورس کالا تامین شود و ما مجاز نیستیم که حتی یک کیلوگرم از محصولات پتروشیمی را خارج از بورس عرضه کنیم.

    ۱۵ دی ۹۹ - ۱۳:۱۳
  • تمرکز مطلوب معاملات پتروشیمی ها در بورس کالا/ 
لزوم نظارت مستمر بر تولید بنگاه ها پس از خرید مواد اولیه

    معاون امور صنایع وزارت صمت اعلام کرد؛

    تمرکز مطلوب معاملات پتروشیمی ها در بورس کالا/ لزوم نظارت مستمر بر تولید بنگاه ها پس از خرید مواد اولیه

    صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزارت صمت با اشاره به همکاری استان ها در ساماندهی وضعیت عرضه و تقاضای محصولات پتروشیمی خاطر نشان کرد: با مقایسه وضعیت عرضه و تقاضا محصولات پتروشیمی در مقایسه با سال ۹۶ که التهابی در بازار وجود نداشت، شاهد افزایش ۳۳ درصدی حجم معامله و ۱۶درصدی عرضه محصولات در بورس هستیم. وی تاکید کرد: سازمان های صمت استانی و سازمان حمایت باید بر روند تولید بنگاه ها پس از خرید محصولات پتروشیمی نظارت مستمر داشته باشند.

    ۱۵ دی ۹۹ - ۱۲:۴۰
  • همه چیز در خصوص اوراق سلف یا همان «فروش متری مسکن»

    در گفت و گو با ناصرپور تشریح شد؛

    همه چیز در خصوص اوراق سلف یا همان «فروش متری مسکن»

    معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران در گفت و گویی به تشریح کارکرد، چگونگی خرید و فروش و قیمت گذاری اوراق سلف موازی مسکن پرداخت.

    ۱۵ دی ۹۹ - ۱۲:۱۲
  • آرامش اجباری در بازارها پایدار نیست

    جعفری طهرانی با اشاره به رویکرد قیمت گذاری دستوری:

    آرامش اجباری در بازارها پایدار نیست

    کیوان جعفری طهرانی تحلیلگر ارشد بازارهای بین المللی فولاد و سنگ آهن با بیان اینکه قیمت گذاری دستوری هیچ گاه جواب نداده است گفت: اینکه به زور آرامش را به بخشی از بازار باز گردانیم و در بازارهای دیگر مانند کالاهای اساسی یا غیره شاهد تورم باشیم، نمی توانیم به تعادل مورد نظر برسیم.

    ۱۵ دی ۹۹ - ۱۱:۴۸
  • استقبال زعفرانی

    پذیره نویسی «سحرخیز» در اولین روز به اتمام رسید؛

    استقبال زعفرانی

    پذیره نویسی نخستین صندوق کالایی کشاورزی که روز گذشته (یکشنبه ۱۴ دی ماه) در بورس کالای ایران آغاز شد و به مدت ۵ روز ادامه داشت در استقبال سرمایه گذاران در همان روز نخست به اتمام رسید.

    ۱۵ دی ۹۹ - ۱۰:۹
  • انجمن های رانت خواری

    یادداشت؛

    انجمن های رانت خواری

    ​​​​​​​محمدحسنی سعدی سخنگوی بورس کالای ایران در یادداشتی که امروز در روزنامه همشهری منتشر شده است، ظهور برخی تولیدکننده نماها در قالب یک انجمن یا تشکل جدید را مورد بررسی قرار داده است.

    ۱۵ دی ۹۹ - ۹:۱۴
  • از سیر تا پیاز صندوق کالایی سحرخیز در بورس کالا

    عضو هیات‌مدیره گروه کشاورزی صنعتی سحرخیز تشریح کرد؛

    از سیر تا پیاز صندوق کالایی سحرخیز در بورس کالا

    فرهاد سحرخیز ضمن تشریح کارکرد و مزایای صندوق های کالایی کشاورزی در بورس کالا گفت: خرید و فروش واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری گروه زعفران سحرخیز، کارمزد بسیار اندکی به نسبت سهام دارد و این صندوق با ۱۰۰ میلیون واحد سرمایه‌گذاری به ارزش هر واحد ۱۰ هزار ریال، پذیره‌نویسی خود را دیروز (یکشنبه) آغاز کرد.

    ۱۵ دی ۹۹ - ۸:۵۲
  • کشف پیوسته قیمت ها از مزایای بازار گواهی سپرده کالایی

    در گفت و گو با ناصرپور بررسی شد؛

    کشف پیوسته قیمت ها از مزایای بازار گواهی سپرده کالایی

    معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران معتقد است یکی از کارکردهای مهم معاملات گواهی سپرده کالایی، کشف قیمت پیوسته کالاهاست که این موضوع برای فعالان بازار و تحلیلگران حائز اهمیت است.

    ۱۴ دی ۹۹ - ۱۶:۱۲
  • قراردادهای بلندمدت در بورس کالا، سوپاپ اطمینان بازار

    جهرمی در یادداشتی دستورالعمل جدید تنظیم بازار پتروشیمی را بررسی کرد؛

    قراردادهای بلندمدت در بورس کالا، سوپاپ اطمینان بازار

    سید جواد جهرمی معاون عملیات و نظارت بورس کالای ایران در یادداشتی به بررسی دستورالعمل جدید تنظیم بازار محصولات پتروشیمی پرداخته است که قراردادهای بلندمدت محصولات پتروشیمی در بورس کالا از موضوعات مهم دستورالعمل جدید از نگاه جهرمی است. در بخشی از این یادداشت آمده است: « قراردادهای بلندمدت در دستورالعمل جدید مورد ارزیابی قرار گرفته و قرار بر این است که شیوه‌نامه‌ای برای این قراردادها در نظر گرفته شود. این قراردادها برای اینکه بازار از تاثیر تکانه‌های گوناگون حفظ و مشتریان دغدغه تامین مواد اولیه را نداشته باشند، ضروری است. در حقیقت قراردادهای بلندمدت همچون سوپاپ اطمینان بازار در هنگام وقوع نوسانات نرخ ارز و مشکلاتی که گاه در بخش عرضه یا تقاضا پیش می‌آید، عمل می‌کند.»

    ۱۴ دی ۹۹ - ۱۳:۴۴
  • عرضه خودرو در بورس کالا، قیمت را واقعی می‌کند

    سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس؛

    عرضه خودرو در بورس کالا، قیمت را واقعی می‌کند

    سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: با عرضه خودرو در بورس کالا، این محصول با قیمت واقعی به فروش می رسد. همچنین با عرضه خودرو در بورس، تعداد خودروهای تولیدی کشور هم افزایش می‌یابد، علاوه بر آن شاهد افزایش کیفیت خودروهای تولیدی هم خواهیم بود.

    ۱۴ دی ۹۹ - ۱۳:۲۵
  • مزایای عرضه کنسانتره سنگ آهن در بورس کالا 

    مدیرعامل فکور صنعت اعلام کرد؛ 

    مزایای عرضه کنسانتره سنگ آهن در بورس کالا 

    کنسانتره سنگ آهن تولید شرکت مهندسی فکور صنعت تهران در دویست و هفتاد و دومین جلسه کمیته عرضه در تاریخ ۲۳ آذر ماه در بازار اصلی بورس کالای ایران پذیرش شد و این شرکت فردا نیز اقدام به عرضه کنسانتره سنگ آهن در بورس کالا می کند؛ «کالاخبر» در گفت و گو با محمد وحید شیخ زاده مدیرعامل فکور صنعت شرایط بازار و تولید کنسانتره و دلایل حضور این شرکت در بورس کالا را بررسی کرده است.  

    ۱۳ دی ۹۹ - ۱۴:۵۸
  • نهادهای بالادستی در فرآیندهای بازار رقابتی دخالت نکنند

    رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

    نهادهای بالادستی در فرآیندهای بازار رقابتی دخالت نکنند

    رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با یادآوری پیامدهای منفی قیمت‌گذاری دستوری در عرضه‌های بورسی، نتیجه این اقدام را متضرر شدن سهامداران، عرضه این محصولات در بازار آزاد به قیمت‌های گزاف و نیز سرازیر شدن درآمدهای کلان به جیب واسطه ها و به زیان مردم دانست و از «نهادهای بالادستی» خواست برای مقابله با چنین پیامدهای ناخواسته‌ای، در «فرآیندهای بازار رقابتی دخالت نکنند».

    ۱۲ دی ۹۹ - ۱۹:۱۳
  • مزایای توسعه معاملات گواهی سپرده کالایی  برای بازار کالای کشور

    در گفت و گو با قائم مقام بورس کالای ایران بررسی شد؛

    مزایای توسعه معاملات گواهی سپرده کالایی برای بازار کالای کشور

    قائم مقام مدیرعامل بورس کالای ایران در گفت و گویی با بیان اینکه نقش اصلی بورس‌های کالایی در سطح داخلی و منطقه‌ای ساماندهی و نظم‌بخشی به تجارت کالا است، عنوان کرد: بورس‌کالا زیرساخت لازم را برای عرضه کالا در قالب گواهی سپرده کالایی در اختیار دارد که با توسعه بازار گواهی سپرده و معاملات ثانویه آن در پی رفع برخی موانع از جمله مباحث مالیاتی، این ابزار امکان مرجعیت قیمتی برای کالاهای داخلی کشور را فراهم می کند.

    ۱۲ دی ۹۹ - ۱۱:۹
  • شمارش معکوس برای آغاز فعالیت صندوق‌های کشاورزی/ سبد سرمایه گذاری در بازار سرمایه متنوع می شود

    ناصرپور خبر داد؛

    شمارش معکوس برای آغاز فعالیت صندوق‌های کشاورزی/ سبد سرمایه گذاری در بازار سرمایه متنوع می شود

    معاون توسعه بازار و مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران گفت: از هفته آینده دو صندوق کالای کشاورزی به مدت ۵ روز کاری، پذیره نویسی می‌شود که از مزایای این صندوق ها، متنوع سازی و کاهش ریسک سبد سرمایه گذاران در بازار سرمایه و از بعد اقتصاد کلان، پایدارسازی قیمت محصولات کشاورزی است.

    ۱۲ دی ۹۹ - ۱۰:۳۲
  • قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • بعدی
filterنمایش همه
ibena logo
  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • بین الملل
  • گفتگو
  • دیدگاه
  • نبض بازار
  • چندرسانه ای

تمامی حقوق این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی کالاخبر محفوظ است

طراحی و تولید: نستوه
نسخه دسکتاپ نسخه موبایل
بالا