کرونا

کل اخبار:820
  • راز رکوردشکنی قیمت جهانی گندم

    فائو بررسی کرد؛

    راز رکوردشکنی قیمت جهانی گندم

    گزارش‌ها نشان می‌دهد در یک ماه اخیر قیمت گندم با رشد بالایی همراه بوده است. سازمان خواروبار جهانی (فائو) در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد: در ماه اکتبر امسال، قیمت گندم به بالاترین سطح نرخ طی ۱۰ سال اخیر رسید و انتظار می‌رود، این روند افزایشی، حداقل تا انتهای امسال ادامه داشته باشد.

  • چشم انداز روشن تولید جهانی مس در سال آینده

    چشم انداز روشن تولید جهانی مس در سال آینده

    گروه مطالعات بین المللی مس از چشم انداز روشن تولید فلز سرخ در سال ۲۰۲۲ میلادی خبر داد.

  • کاهش قیمت مس با افزایش شاخص دلار

    کاهش قیمت مس با افزایش شاخص دلار

    افزایش اشتغال در آمریکا و تقویت شاخص دلار منجر به افت قیمت کامودیتی‌ها شد به طوری که قیمت هر تن مس تحویل ماه مارس در بورس کالای نیویورک در معاملات روز جمعه افت ۵ درصدی نسبت به جمعه هفته گذشته داشته است.

  • چشم‌انداز بازار شیمیایی جهان منفی شد

    چشم‌انداز بازار شیمیایی جهان منفی شد

    در پی افزایش شیوع سویه اومیکرون ویروس کرونا، روند بازارهای شیمیایی جهان به سمت نزولی شدن گام برداشت.

  • بازنگری در واگذاری سهام یک واحد هندی به آرامکو

    بازنگری در واگذاری سهام یک واحد هندی به آرامکو

    شرکت های ریلاینس و آرامکو در ۲۰۱۹ یک نامه تعهد غیر الزام آور امضا کردند که در آن پیشنهاد شد آرامکو سهام شرکت‌های پالایش، پتروشیمی و بازاریابی سوخت ریلاینس را به دست آورد.

  • بازار فلزات در انتظار سویه جدید کرونا

    بازار فلزات در انتظار سویه جدید کرونا

    با مطرح‌شدن شیوع سویه جدیدی از ویروس کرونا طی چند هفته گذشته، بازارهای جهانی و از آن جمله بازار فلزات تحت‌تأثیر این خبر قرار گرفته‌اند.

  • بزرگترین کاهش ماهانه طلای سیاه در ۲۰ ماه گذشته رقم خورد

    بزرگترین کاهش ماهانه طلای سیاه در ۲۰ ماه گذشته رقم خورد

    قیمت نفت پس از ریزش سنگینی که روز گذشته متحمل شد، در آستانه آغاز مذاکرات تولیدکنندگان اوپک پلاس برای چگونگی واکنش درباره تهدید اُمیکرون بر روی تقاضا، در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی بخشی از این ریزش را احیا کرد.

  • بازار کالای جهانی در آبان ماه ۱۴۰۰

    بازار کالای جهانی در آبان ماه ۱۴۰۰

    در آبان ­ماه علی‎رغم عقب‎ نشینی قیمت و نوسانات نسبی که در بعضی از کامودیتی ­ها ایجاد شد، شرایط کلی بازار کالایی همچنان مطلوب بود؛ چرا که رشد قیمت­ ها در چند ماه اخیر چشمگیر بوده است. به ­صورت کلی قیمت ­های جهانی تابعی از شرایط اقتصاد­های بزرگ به­ خصوص اقتصاد دو کشور آمریکا و چین به عنوان بزرگترین اقتصاد­­های دنیا است. بحران تامین ­انرژی و اوج‌گیری دوباره پاندامی کرونا  در گوشه­ و ­کنار جهان و تورم غیرطبیعی که مخصوصا اقتصاد­های بزرگ را درگیر کرده است، می ‏توان به عنوان مهمترین معضلات حال حاضر دنیا معرفی کرد که بر روی شرایط کلان اقتصادی اثر دارند. به جهت درک بهتر شرایط اقتصاد جهانی در مطلبی که در ادامه آمده است مهم­ترین شاخص ­های اقتصادی ماه ­های اکتبر و نوامبر کشورهای آمریکا، چین و منطقه یورو مورد بررسی قرار گرفته است.

  • قیمت سنگ‌آهن به بالای ۱۰۰ دلار بازگشت

    قیمت سنگ‌آهن به بالای ۱۰۰ دلار بازگشت

    قیمت سنگ‌آهن در معاملات روز دوشنبه با وجود ترس حاکم بر سویه تقاضای این محصول در نتیجه شیوع «اومیکرون» با افزایش قیمت به بالای ۱۰۰ دلار بازگشت.

  • افزایش بهای طلا در سایه شیوع دوباره کرونا

    افزایش بهای طلا در سایه شیوع دوباره کرونا

    به دنبال تضعیف نسبی دلار و در حالی که سرمایه گذاران در حال ارزیابی میزان تاثیر احتمالی شیوع سویه اومیکرون بر اقتصاد جهانی هستند، قیمت طلا روز سه شنبه شاهد افزایش بود.

  • نفت به دنبال جبران ریزش سنگین هفته گذشته

    نفت به دنبال جبران ریزش سنگین هفته گذشته

    قیمت نفت روز سه شنبه تحت تاثیر انتظارات برای توقف برنامه افزایش تولید اوپک پلاس در ژانویه به دلیل ابهامات در خصوص تاثیر شیوع واریانت جدید کووید ۱۹، صعود کرد و به روند افزایشی روز گذشته ادامه داد تا ریزش سنگین هفته گذشته را جبران کند.

  • روند بهای سیمان در بازارهای جهانی چگونه پیش می رود؟

    روند بهای سیمان در بازارهای جهانی چگونه پیش می رود؟

    گزارش‌ها نشان می‌دهند طی یک دهه اخیر، روند افزایش قیمت سیمان ادامه داشته، ولی سرعت افزایش آن در یک سال اخیر، بیش از سال‌های قبل بود. مسئله اصلی اینجاست که با توجه به رشد سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیرساختی در دنیا، انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۲ شاهد تداوم روند افزایش قیمت در این بازار باشیم.

  • ۲۰۲۲ سال رکوردشکنی تاریخی قیمت طلا می شود؟

    ۲۰۲۲ سال رکوردشکنی تاریخی قیمت طلا می شود؟

    بازار طلا طی دو سال اخیر با رشد همراه بود، رشدی که ریشه در نگرانی‌های مردم در مورد وضعیت اقتصادی و آینده بازار داشت. در سال‌هایی که دنیا درگیر همه‌گیری کرونا بود، بازارهای کمی برای کسب سود و سرمایه‌گذاری وجود داشت. به همین دلیل سرمایه‌گذاران وارد بازار طلا شدند تا از این طریق مانع از کاهش ارزش دارایی‌های خود شوند و تغییر الگوی تقاضا و عرضه باعث شد تا قیمت‌ها در این بازار رشد کند.

  • قیمت طلای جهانی بالا رفت

    قیمت طلای جهانی بالا رفت

    قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به تاثیر واریانت جدید ویروس کرونا بر بهبود اقتصاد جهانی، به رغم قوی‌تر بودن دلار، افزایش یافت.

  • نفت صعودی شد

    نفت صعودی شد

    قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه در پی تقاضا برای خرید ارزان و گمانه زنی درباره احتمال توقف افزایش تولید برنامه ریزی شده اوپک پلاس در واکنش به شیوع اومیکرون بهبود یافت اما به دلیل اطلاعات اندکی که درباره واریانت جدید ویروس کرونا وجود دارد، فضای بازار همچنان محتاط مانده است.

  • خروج طلای سیاه از باتلاق کرونا

    کارشناسان نرخ‌های سال ۲۰۲۲ را صعودی پیش‌بینی کردند؛

    خروج طلای سیاه از باتلاق کرونا

    مرکز مطالعاتی «بارکلیز» پیش‌بینی کرد متوسط قیمت نفت در سال ۲۰۲۲ میلادی سه دلار نسبت به برآوردهای قبلی افزایش خواهد یافت که دلیل آن نرخ پایین‌تر رشد عرضه نفت به بازار جهانی و افزایش تقاضا به دنبال ازسرگیری فعالیت‌های اقتصادی در اغلب کشورهای دنیاست.

  • رابطه نرخ طلا با آمار فوتی‌های کرونا

    رابطه نرخ طلا با آمار فوتی‌های کرونا

    در واپسین روزهای سال ۲۰۲۱ گزارش‌های زیادی در مورد تحولات بازار کالاهای اساسی در یک سال اخیر ارائه شده است. یکی از بازارهایی که در سال سپری‌شده، تحولات زیادی تجربه کرده، طلا بود. بازاری که نقشی بیش از یک بازار فلزی داشت و همواره به‌عنوان بازاری برای حفظ ارزش دارایی‌ها معرفی شده است. بررسی روند تغییرات قیمت طلا طی یک سال اخیر نشان می‌دهد، هر زمان که همه‌گیری کرونا در دنیا اوج گرفته و شمار مرگ‌ومیر افزایش‌یافته، قیمت طلا هم رشد کرده و هر زمانی که امیدواری برای گذر از بحران بیشتر شده، قیمت طلا هم در بازار کاهشی بوده است.

  • موج کاهش قیمت فولاد به هند رسید

    موج کاهش قیمت فولاد به هند رسید

    تحلیلگران انتظار دارند قیمت فولاد در بازار داخلی هند ماه های آتی روندی نزولی داشته باشد. قیمت های صادراتی هم در حال حاضر افت شدیدی داشته اند و قیمت های وارداتی اختلاف زیادی با قیمت های داخلی دارند. قیمت ورق گرم در چین یک ماه اخیر تا ۲۰ درصد ارزان تر شده است. در این بین پیش بینی افت قیمت، تقاضا را در هند منفی تر هم کرده است.

  • کاهش ۳۰۲ دلاری قیمت جهانی مس در یک روز

    کاهش ۳۰۲ دلاری قیمت جهانی مس در یک روز

    روز جمعه پنجم آذر ماه، قیمت مس در بورس فلزات لندن نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۳۰۲ دلار کاهش یافت و به ۹ هزار و ۶۳۰ دلار رسید؛ دلیل این کاهش چشمگیر را شاید بتوان شناسایی سویه جدید کرونا در آفریقای جنوبی عنوان کرد که بازار همه کامودیتی ها را منفی کرده است.

  • اوپک پلاس مانع سقوط بیشتر قیمت نفت می‌شود

    اوپک پلاس مانع سقوط بیشتر قیمت نفت می‌شود

    اوپک و متحدانش احتمالا در اجلاس هفته آینده طرح افزایش تولید خود را متوقف می‌کنند تا جلوی سقوط بیشتر قیمت نفت به دنبال خبر شیوع نوع جدید ویروس کرونا را بگیرند.

  • نرخ تورم در آمریکا بیشتر از ۳۸ کشور دیگر شد

    نرخ تورم در آمریکا بیشتر از ۳۸ کشور دیگر شد

    قیمت‌ها در آمریکا در دوره سه ماهه جولای تا سپتامبر با سرعت بیشتری نسبت به ۳۸ کشور دیگری که در گزارش مرکز تحقیقات پیو PEW مورد بررسی قرار گرفتند، افزایش یافت.

  • اطلاعیه بورس کالا در خصوص ساعت کاری خزانه‌های سکه طلا

    اطلاعیه بورس کالا در خصوص ساعت کاری خزانه‌های سکه طلا

    مدیریت توسعه بازار فیزیکی بورس کالای ایران در اطلاعیه ای به کلیه کارگزاران و فعالان بازار سرمایه، ساعت کاری خزانه های سکه طلا را با توجه به لغو محدودیت های کرونایی اعلام کرد.

  • دود گرانی زغال‌سنگ در چشم سیمان

    ادامه افزایش قیمت جهانی دو کالا تا بهار سال ۲۰۲۲؛

    دود گرانی زغال‌سنگ در چشم سیمان

    قیمت سیمان در بازارهای جهانی همچنان در حال افزایش است و به نظر می‌رسد تا زمانی که بازار زغال‌سنگ به ثبات نرسد، نمی‌توان انتظار تثبیت قیمت این محصول ارزشمند صنعتی را داشت. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد در فصل اول سال بعد هم باید انتظار تداوم روند افزایش قیمت را داشته باشیم ولی با پایان کرونا و خروج از چالش‌های اقتصادی ناشی از آن، این بازار به ثبات می‌رسد.

  • تقاضای فزاینده پتروشیمی‌ها برای نفت خام

    تقاضای فزاینده پتروشیمی‌ها برای نفت خام

    آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که تقاضای شرکت‌های پتروشیمی برای نفت خام همچنان در حال حرکت روی نوار افزایشی است این در حالی است تقاضا در دیگر بخش‌ها در پی افزایش تولید به دلیل‌ احیای شرایط پس از بحران شیوع ویروس عالم‌گیر کرونا رو به بهبود است.

  • قیمت مواد غذایی در روسیه بالاتر می‌رود

    قیمت مواد غذایی در روسیه بالاتر می‌رود

    آژانس تحلیلی و رتبه‌بندی اعتباری روسیه (ACRA) با اشاره به تورم قیمت‌ها پیش بینی کرد که قیمت مواد غذایی در این کشور می‌تواند تا تابستان سال ۲۰۲۲ بالاتر هم برود.

  • افزایش تولید آلومینیوم در اکتبر ۲۰۲۱

    افزایش تولید آلومینیوم در اکتبر ۲۰۲۱

    تولید جهانی آلومینیوم در ماه اکتبر سال جاری با ۰.۴ درصد رشد ماهانه به ۵.۶۸۹ میلیون تن رسید.

  • ورق بازار طلا برمی گردد؟

    تحرکات قیمت در قراردادهای آتی؛

    ورق بازار طلا برمی گردد؟

    باوجود اینکه انتظار می‌رفت با افزایش نرخ واکسیناسیون و کاهش فشار ناشی از همه‌گیری کرونا، قیمت طلا در بازار جهانی کاهش پیدا کند و این بازار ارزش خود را به‌عنوان بازاری برای حفظ ارزش دارایی‌ها از دست بدهد ولی شواهد نشان می‌دهد این روزها سرمایه گذاران به رشد قیمت ها امید زیادی دارند و به نظر می رسد پیش بینی های قبلی در حال تغییر است. گزارش‌ها نشان می‌دهد در قراردادهای آتی برای مبادله طلا در ماه دسامبر، قیمت هر اونس طلا برابر با هزار و ۸۶۳ دلار بوده و انتظار می‌رود در انتهای این ماه به مرز هزار و ۹۰۰ دلار هم برسد، اما با شروع سال جدید، فشار تورم بر اقتصاد کشورهای صنعتی افزایش خواهد یافت و باز هم بازار به سمت رشد قیمت‌ها حرکت می‌کند.

  • شیب نزولی نفت تندتر شد

    شیب نزولی نفت تندتر شد

    قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی در واکنش به سیگنال ژاپن درباره احتمال برداشت از ذخایر استراتژیک و وخامت وضعیت کرونا در اروپا نزدیک به پایین‌ترین رکورد هفت هفته اخیر ماند.

  • افزایش ملایم قیمت طلای جهانی

    افزایش ملایم قیمت طلای جهانی

    قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر تورم بالا که هزینه سرمایه‌گذاری در این فلز ارزشمند را کمتر می کند، اندکی افزایش پیدا کرد.

  • افزایش قیمت و کاهش ذخایر جهانی گندم

    افت تولید، موازنه بازارها را برهم زده است؛

    افزایش قیمت و کاهش ذخایر جهانی گندم

    حجم جهانی تولید گندم، درپی گرمایش زمین و بحران ناشی از کرونا، کاهش یافته و در بسیاری از کشورها هم، به‌دلیل محدودیت‌های تحمیلی همه‌گیری کرونا، امکان برداشت محصول تولیدشده در مزارع وجود نداشته است.