بهزاد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی

بهزاد محمدی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با تاکید بر اهمیت توسعه زنجیره پروپیلن در کشور گفت: از برنامه های راهبری شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تغییر چهره این صنعت در بخش توسعه زنجیره ارزش و ایجاد تنوع در سبد محصولات تولیدی تا سال ۱۴۰۴ است.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از نیپنا، معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جریان بازدید دوره ای از روند عملیات اجرایی پروژه GTPP اسلام آباد غرب که صبح روز گذشته (شنبه ۲۲ خرداد) انجام شد، گفت: پروژه GTPP اسلام آباد، نخستین پروژه ملی در صنعت پتروشیمی است که زنجیره آن از مسیر گاز طبیعی به پروپیلن و پلی پروپیلن توسعه پیدا می کند. لذا این پروژه به عنوان اولین پروژه توسعه ای شرکت ملی صنایع پتروشیمی پس از خصوصی سازی، در سال ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسد.

بهزاد محمدی با بیان اینکه، پروژه اسلام آباد غرب، اولین پروژه ای است که پس از خصوصی سازی ها، توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در دست توسعه است، افزود: عملیات اجرایی این پروژه در سه فاز تعریف شده است و از این لحاظ یک مگا پروژه محسوب می شود. در ابتدا از مسیر گاز طبیعی به متانول می رسیم و از این مسیر به سمت پروپیلن که قلب دانش فنی پروژه است و نهایتا به سمت تولید پلی پروپیلن حرکت خواهیم کرد.

وی حجم سرمایه گذاری این طرح را ۵۴۵ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: دانش فنی این پروژه طی سالیان متمادی و با تلاش پژوهشگران ایرانی در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی توسعه داده شده است و پیش بینی می شود، این پروژه با شتابی که در فرایند عملیاتی اجرایی دارد، در سال ۱۴۰۳ به مرحله بهره برداری و تولید برسد.

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران خاطر نشان کرد: یکی از عواملی که باعث شده است صنعت پتروشیمی کشور در مسیر توسعه طرح های تولید پروپیلن موفق نباشد، عدم دستیابی به دانش فنی تولید این محصول راهبردی است. در حال حاضر ظرفیت تولید پروپیلن کشور در حدود یک میلیون تن در سال است، ولی نیاز ما نزدیک به ۴ میلیون تن در سال است.

بهزاد محمدی با تاکید بر اهمیت توسعه زنجیره پروپیلن در کشور، افزود: از برنامه های راهبری شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تغییر چهره این صنعت در بخش توسعه زنجیره ارزش و ایجاد تنوع در سبد محصولات تولیدی تا سال ۱۴۰۴ است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر مجوز ساخت برخی از پروژه های GTPP یا GTP  که نه تنها پروپیلن بلکه مشتقات پروپیلن را تولید خواهند کرد، صادر شده است که امیدواریم با انجام پروژه های تولید پروپیلن از مسیر گاز و همینطور پروژه های PDH از مسیر پروپان، تولید ۴ میلیون تنی پروپیلن و توسعه زنجیره ارزش از این مسیر تا سال ۱۴۰۴ محقق شود.

همچنین، مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، در ادامه سفر خود به اسلام آباد غرب، در جلسه بررسی روند اجرایی این طرح با حضور عوامل اجرایی و پیمانکاران، با تاکید بر حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از این طرح ملی خطاب به مدیران اجرایی و پیمانکاران گفت: مدل اجرای این پروژه متفاوت است و باید در مسیر اجرای این طرح ملی، فضای تعامل و همکاری نهادینه شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها