• ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
  • کد خبر: 73766
نفت

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز یک دلار و ۹۰ سنت معادل ۱.۸ درصد پایین آمد و به ۱۰۴ دلار و ۷۵ سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش کالاخبر ، به نقل از رویترز، نگرانی در مورد طولانی شدن قرنطینه‌های کرونایی در شانگهای چین و احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا و تاثیر آن بر روند رشد اقتصاد دنیا و تقاضای سوخت باعث شده قیمت نفت بازهم کاهش یابد.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز، دوشنبه ۱ دلار و ۹۰ سنت معادل ۱.۸ درصد پایین آمده و به ۱۰۴ دلار و ۷۵ سنت در هر بشکه رسیده‌است. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با یک دلار و ۸۹ سنت معادل ۱.۹ درصد کاهش، ۱۰۰ دلار و ۱۸ سنت در هر بشکه معامله می‌شود.

هر دو شاخص نفتی حدود ۵ درصد از ارزش خود را طی هفته گذشته به‌خاطر نگرانی‌های تقاضا از دست داده‌اند.

هیرویوکی کیکوکاوا، مدیر بخش تحقیقات مؤسسه‌ نیسان سکیوریتیز گفت:«سرمایه‌گذاران تلاش می‌کنند در شرایط ادامه قرنطینه‌ها در شانگهای و احتمال افزایش نرخ بهره در آمریکا و قبل‌از آغاز فصل سفرها و رانندگی در ماه مه، خود را با این شرایط تطبیق دهند. اما انتظار نمی‌رود قیمت نفت به‌خاطر دورنمای تحریم احتمالی واردات نفت روسیه توسط اتحادیه اروپا در بحبوحه تشدید بحران اوکراین، از ۹۰ دلار در هر بشکه پایین‌تر بیاید».

مقامات شانگهای در راستای مبارزه با شیوع کرونا، حصارهایی در اطراف ساختمان‌های مسکونی کشیده‌اند که باعث اعتراض عمومی بر سر قرنطینه‌هایی شده که بیشتر جمعیت ۲۵‌میلیونی شهر را در داخل خانه‌ها نگه داشته‌است.

جروم پاول ،رییس خزانه‌داری آمریکا هم از احتمال افزایش نیم‌درصدی نرخ بهره در اجلاس آینده این بانک در ماه مه خبر داد.

کنسرسیوم خط لوله کاسپین که یک شرکت انتقال نفت قزاقستانی/روسی است، پس‌از حدود ۳۰ روز توقف، صادرات خود را از ۲۲ آوریل آغاز کرده‌است.

اما برخی تحلیلگران عقیده دارند بدتر شدن بحران اوکراین فشار بر اتحادیه اروپا برای تحریم نفت روسیه را افزایش داده و قیمت نفت را در ادامه سال جاری میلادی بالاتر خواهد برد.

روسیه بزرگ‌ترین عرضه‌کننده گاز به اروپا و دومین صادرکننده بزرگ نفت در جهان پس‌از عربستان است.

مورگان استنلی پیش‌بینی خود از قیمت نفت خام برنت در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی را ۱۰ دلار در هر بشکه افزایش داده و ۱۳۰ دلار اعلام کرده‌است و آن را نتیجه کمبود عرضه نفت در ادامه سال جاری به‌خاطر عرضه کمتر روسیه و ایران می‌داند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها