کرونا
-
بنزین در پایتخت آمریکا کمیاب شد
با وجود اینکه بزرگترین خط لوله انتقال سوخت ایالات متحده پس از یک حمله سایبری دوباره فعالیت خود را از سر گرفت و مقامات واشنگتن به رانندگان اطمینان دادند که به زودی شرایط به حالت عادی باز می گردد، بنزین روز جمعه در پایتخت آمریکا کمیاب شد.
-
جهش قیمت نفت در بازارهای جهانی
در حالی که ارزش سهام در بازارهای بورس جهان تقویت و ارزش دلار تضعیف شده است، قیمت نفت روز جمعه جهش داشت و روند کاهشی جلسه قبلی را معکوس کرد. اما تشدید وضعیت کرونا در هند مانع از رشد بیشتر قیمت ها شد.
-
بورس های جهانی به پرواز درآمدند
همه شاخص های مهم بورسی جهانی به طور قابل توجهی صعود کردند.
-
براساس برآورد گلدمن ساکس؛
منتظر نفت ۸۰ دلاری باشید
با سرعت گرفتن روند واکسیناسیون در کشورهای صنعتی و بازگشت تدریجی شرایط این کشورها به وضعیت عادی، تقاضای نفت در دنیا با سرعتی بیش از انتظار رشد کرده و باعث شده است تا پیشبینیهای امیدوارکنندهای درمورد قیمت نفت در تابستان سال ۲۰۲۱ میلادی ارائه شود.
-
وحشت در بورس های جهانی
شاخص های بورسی مهم جهان با نگرانی از آینده ریزش کردند.
-
کمبود جهانی شکر شدیدتر خواهد شد
کاهش برداشت نیشکر در برزیل به خاطر خشکسالی و تبدیل بیشتر این محصول به اتانول به دنبال برداشته شدن محدودیتهای کرونایی و افزایش سفرها، باعث تشدید کمبود جهانی شکر شده است.
-
طلا در بالاترین سطح سه ماهه ایستاد
قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، سهشنبه، تحت تاثیر تداوم افت ارزش دلار در مقابل ارزهای مهم جهان رشد کرد و به بالاترین سطح خود در ۳ ماه اخیر رسید.
-
سردرگمی معامله گران بورسی جهان
بیم و امید نسبت به زمان احیای اقتصادی باعث سردرگمی معامله گران بورسی شده است.
-
رشد قیمت نفت خام ادامهدار شد
قیمت نفت خام در معاملات امروز، دوشنبه، در حالی رشد هفته گذشته را ادامه داد که امیدهای سرمایهگذاران به بازگشت اقتصادی آمریکا، اروپا و چین نگرانیها از کاهش تقاضای هند را خنثی کرده است.
-
کره جنوبی به دنبال افزایش حجم واردات نفتا
از آنجایی که تقاضای مواد پایه برای تولید تجهیزات پزشکی به دنبال شروع واکسیناسیون در سراسر آسیا افزایش یافته، تولیدکنندگان بزرگ پتروشیمی کره جنوبی در تلاش هستند تا تولیدات پلی پروپیلن را تقویت کنند و این امر موجب آن شد تا دولت درها را برای واردات خوراک پتروشیمی یعنی نفتا باز کند.
-
گزارش بانک جهانی از پیشتازی فلز سرخ در بازار فلزات؛
لیدری مسی
نمایان شدن نشانههای احیای اقتصاد جهانی در پساکرونا، بازارها را یکی پس از دیگری با موجی از تقاضا روبرو کرده است. در این میان، بازار فلزات اساسی بهعنوان ماده اولیه تولید بسیاری از صنایع زودتر از سایر بازارها، میل به صعود دارد. در واقع، طی ایامی که میزان تولید برای همسویی با تقاضا یا رعایت پروتکلهای بهداشتی و ممانعت از انتشار ویروس کرونا در دنیا کاهش یافته بود، بهیکباره مصرفکنندگان فلزات به بازار بازگشتند و افزایش قیمتها را رقم زدند. مس در این بین بیشترین افزایش قیمت را داشته و با عبور از ۱۰ هزار تن به لیدر بازار فلزات تبدیل شده است.
-
تداوم روند کاهشی صادرات کاستیک سودا از سوی پتروشیمی های آمریکا
صادرات سودسوزآور (کاستیک سودا) آمریکا در سه ماه نخست سال ۲۰۲۱ میلادی نسبت به دوره مشابه پارسال سه درصد کاهش یافت.
-
افزایش سه برابری قیمت فولاد در بازار آمریکا
ظاهرا یک حباب در سهام فولاد در حال شکل گیری است. بیماری کرونا صنعت فولاد آمریکا را در بهار سال گذشته به زانو درآورد و تولیدکنندگان را مجبور به توقف تولید کرد. اما با احیا مجدد اقتصاد، کارخانه ها به کندی شروع به تولید کردند و این امر باعث کمبود گسترده فولاد شد.
-
رشد هفتگی نفت با وجود بحران کرونای هند
قیمت های نفت برای دومین هفته متوالی صعود کرد اما تحت تاثیر کندی رشد اشتغال در آمریکا و وضعیت شیوع کرونا در هند بازه معاملاتی محدودی پیدا کردند.
-
تداوم افزایش قیمت جهانی نفت
قیمت نفت در معاملات صبح جمعه بازار آسیا افزایش یافت و همسو با رشد بازارهای کالا و همچنین تحت تاثیر آمار اقتصادی مثبت آمریکا و چین، در مسیر ثبت دومین رشد هفتگی متوالی قرار گرفت.
-
طلای جهانی در قله ۲.۵ ماهه ایستاد
قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار آسیا افزایش یافت و به بالاترین رکورد در دو ماه و نیم گذشته رسید.
-
واردات نفت خام هند افزایش یافت
واردات نفت خام هند در ماه مارس نسبت به ماه فوریه ۷.۳ درصد افزایش داشت ولی هنوز هم ۶.۵ درصد پایینتر از سطح واردات سال گذشته میلادی است.
-
قیمت نفت بیش از ۲ درصد جهش کرد
قیمت نفت خام در معاملات امروز، چهارشنبه، در حالی جهش دیشب را ادامه داد که امید به تقاضای اروپا، آمریکا و چین نگرانیها از وضعیت بحرانی هند را کاهش داده است.
-
روز سیاه بورس های جهانی
بیشتر شاخص های مهم بورسی جهان ریزش کردند.
-
کاهش تقاضای نفت هند به دنبال اوج گیری کرونا
افزایش قابل توجه موارد ابتلا به کرونا در هند و وضع قرنطینه ها و محدودیتهای رفت و آمد در ایالتها و شهرهای مختلف، حمل و نقل را محدود کرده و باعث شده پالایشگاههای این کشور خرید نفت خام را کاهش دهند.
-
افزایش ذخایر ارزی روسیه
ذخایر ارزی روسیه با وجود تحریمها و همهگیری کرونا برای سومین هفته متوالی در حال افزایش است.
-
افزایش ملایم طلای جهانی
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه تحت تاثیر ضعف ارزش دلار در آستانه انتشار آمار اقتصادی مهم آمریکا، اندکی افزایش یافت.
-
تورج زارع خبر داد؛
آلومینیوم جاجرم به ظرفیت نهایی تولید دست یافت
مدیرعامل مجتمع آلومینای جاجرم اعلام کرد: با راه اندازی ۲ دیگ نهایی کارخانه آلومینیوم جاجرم، تمام دیگهای این کارخانه وارد مدار تولید شدند.
-
براساس نظرسنجی ماهانه رویترز؛
قیمت نفت امسال بالاتر میرود
بنا بر نظرسنجی ماهانه رویترز، قیمت نفت امسال تحت تاثیر واکسیناسیون کووید ۱۹ که تقاضا را احیا می کند و محدودیت عرضه اوپک پلاس، بالاتر میرود اما وخامت بحران پاندمی کرونا در هند و نقاط دیگر ممکن است مانع زا شود.
-
بحران هند ترمز صعود نفت را کشید
قیمت نفت پس از این که روز پنج شنبه به بالاترین رکورد شش هفته گذشته صعود کرد، در معاملات روز جمعه تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به قرنطینه های گسترده در هند و برزیل به منظور مهار شیوع کرونا، کاهش یافت.
-
قیمت مس در آستانه ۱۰ هزار دلار
روند صعودی مبهوت کننده قیمت مس به سمت مرز ۱۰ هزار دلار تحت تاثیر تدابیر محرک اقتصادی، اجرای برنامه های واکسیناسیون کووید ۱۹ و وعده های اقلیمی دولت ها که چشم انداز احیای اقتصادی را تقویت کرده است، در معاملات روز سه شنبه شتاب گرفت.
-
تقاضای هند برای مواد شیمیایی پایدار میماند
تقاضای هند برای مواد شیمیایی باوجود تشدید شیوع ویروس کرونا همچنان پایدار است.
-
بحران کرونا در هند نفت را نزولی کرد
قیمت نفت روز چهارشنبه تحت تاثیر گسترش سریع بیماری کووید ۱۹ در هند و رشد بالاتر از حد انتظار ذخایر نفت آمریکا کاهش پیدا کرد.
-
امیدها برای رسیدن نفت به بالای ۷۰ دلار کاهش یافت
قیمت نفت بعد از کاهش در روزهای اخیر، امروز (سهشنبه) تا حدی افت قیمت را جبران کرد و گران شد. موج جدید کرونا امید رسیدن قیمت نفت به بالای ۷۰ دلار در هر بشکه را کاهش داده است.
-
براساس جدیدترین گزارش ماهانه اوپک؛
رشد تقاضای جهانی نفت ۵.۹۵ میلیون بشکه در روز اعلام شد
اوپک پیشبینی خود از رشد تقاضای جهانی نفت را ۵.۹۵ میلیون بشکه در روز اعلام کرده ولی نگران افزایش موارد ابتلا به کرونا در هند، سومین واردکننده بزرگ نفت جهان، است.