کرونا
-
میرهاشمی خبر داد:
رشد ۷ درصدی تولید پتروشیمی ها در فروردین ماه
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش ۷ درصدی تولید محصولات مختلف پتروشیمی در نخستین ماه از سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نسبت به مدت مشابه سال ۹۹ و رسیدن آن به حدود ۵.۵ میلیون تن خبر داد.
-
موج جدید کرونا نفت را عقب راند
قیمت نفت روز دوشنبه تحت تاثیر افزایش آمار کرونا در هند و ژاپن که سومین و چهارمین واردکننده بزرگ نفت جهان هستند، اندکی کاهش یافت.
-
طلای جهانی صعود کرد
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر رشد موارد ابتلا به کووید ۱۹ که تقاضا برای خرید این فلز ارزشمند را تقویت کرد، افزایش یافت.
-
جهشهای قیمتی مس ادامه دارد؟
مس در آخرین روز کاری هفته به ۹۵۴۵ دلار بر تن رسید و در ۶ ماه گذشته با ۲۵۲۰ دلار رشد، بازدهی ۳۶ درصدی داشته و به نظر می رسد همچنان روند صعودی خود را ادامه خواهد داد.
-
بانک جهانی پیش بینی کرد؛
نوسان قیمت کالاهای اساسی در سال ۲۰۲۱
بازار جهانی کالاهای اساسی با ورود به سال جدید میلادی تحت تأثیر ریسکهای مختلفی است و روزهای پرنوسانی را تجربه میکند که اغلب، در پاندمی کرونا ریشه دارد، از یکسو، شیوع کرونا، سطح تولید و عرضه محصولات را کاهش داده و از سوی دیگر، آغاز واکسیناسیون به رشد مصرف و تقاضا و افزایش قیمتها، دامن زده است.
-
بخت طلای سیاه برگشت
قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر آمار اقتصادی مثبت آمریکا و اروپا افزایش یافت اما افزایش آمار کرونا در هند و نگرانی بازار از دورنمای تقاضا، نفت را با کاهش هفتگی روبرو کرد.
-
پیش بینی افزایش ۳.۷ درصدی تولید مس شیلی
پیش بینی می شود تولید فلز سرخ در شیلی طی سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد ۳.۷ درصدی باشد.
-
پیشبینی نفت ۷۵ دلاری در سه ماهه سوم سال
مدیر گروه ویتول که بزرگترین شرکت بازرگانی نفت جهان است، پیشبینی کرد تقاضا برای نفت امسال و سال آینده که جهان از بحران پاندمی ویروس کرونا خارج می شود، بهبود پیدا خواهد کرد. مدیر این شرکت بهای ۷۰ تا ۷۵ دلار را برای هر بشکه نفت در سه ماهه سوم سال معقول می داند.
-
کاهش قیمت نفت در پی افزایش آمار کرونا
قیمت نفت روز چهارشنبه تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در هند که سومین مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، برای دومین روز کاهش پیدا کرد.
-
در سه ماهه نخست امسال؛
تولید زغال سنگ چین از ۹۷۰ میلیون تن فراتر رفت
تولید زغال سنگ چین در سه ماهه اول سال ۱۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت و تا پایان ماه مارس به بیش از ۹۷۰ میلیون تن رسید. تولید زغال چین به دلیل تقاضای بالا برای گرمایش زمستان و فعالیت های صنعتی تقویت شده بود.
-
قیمت طلای جهانی بالا رفت
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر دلار ضعیف تر و بازده پایین تر اوراق خزانه آمریکا، بالا رفت و نزدیک به بالاترین رکورد دو هفته اخیر ایستاد.
-
کاهش تقاضا نفت را ارزان کرد
کاهش تقاضا برای نفت در پی افزایش شمار مبتلایان به کرونا در جهان و اعمال محدودیتهای اقتصادی و قرنطینه در بسیاری از کشورها، قیمت نفت را کاهش داد.
-
آیا دور جدید جهش قیمت طلا در راه است؟
تحلیلگران می گویند طلا اکنون که سطوح مقاومتی مهمی را شکسته و به سمت مرز ۱۸۰۰ دلار حرکت می کند، ممکن است در آستانه آغاز روند صعودی جدیدی باشد.
-
سه مرجع تخصصی بینالمللی پیشبینی کردند؛
کاهش تدریجی قیمت فولاد در بازارهای جهانی
درحالیکه پاندمی کرونا به دلیل کاهش شدید تولید و عرضه موجب رشد قیمتها در بازار جهانی فولاد شده، افزایش سرعت واکسیناسیون در دنیا و تلاش برای ازسرگیری فعالیتهای اقتصادی، شوک تازهای به بازار فولاد وارد کرده و قیمتها را بالا برده است. بااینحال، مراجع تخصصی بینالمللی انتظار دارند که در آینده نزدیک، افزایش تولید، قیمتها را متعادل کند.
-
واکاوی دلایل صعود دوباره مس به کانال ۱۹۰۰ دلار
معاملات آتی مس در بورس فلزات لندن روز جمعه تا ۹۳۳۶ دلار در تن بالا رفت که در این هفته تقریباً رشد ۳ درصدی را به همراه داشت وبا این تفاسیر فاصله زیادی با بالاترین نرخ ۱۰ ساله خود در فوریه سال جاری ندارد. اما محرک های این شتاب قیمتی چه بود؟
-
هفته سیاه بازار پلیمر در چین
در حالی که قیمت های سی اف ار در چین در کمترین سطح و با اختلاف زیادی نسبت به سایر بازارها قرار دارد، کماکان تریدرهای بزرگ چینی از خرید محموله های جدید به دلیل وضعیت نامطلوب بازار پلیمر در چین خودداری می کنند.
-
پیش بینی رشد ۵.۸ درصدی تقاضای جهانی فولاد در سال ۲۰۲۱
انجمن جهانی فولاد (WSA) انتظار دارد علیرغم تأثیر اقتصادی بیماری همه گیر کرونا، تقاضای فولاد در سال ۲۰۲۱ با ۵.۸ درصد افزایش نسبت به سال گذشته به ۱.۸۷۴ میلیارد تن برسد.
-
هفته درخشان طلای سیاه
قیمت نفت در معاملات روز جمعه اندکی کاهش پیدا کرد اما تحت تاثیر آمار اقتصادی بهتر از حد مطلوب در آمریکا و چین که نگرانی ها نسبت به رشد موارد ابتلا به کووید ۱۹ در سایر اقتصادهای بزرگ را جبران کرد، رشد هفتگی به ثبت رساند.
-
فائو گزارش داد؛
گرانی مواد غذایی با افزایش واکسیناسیون کشورها
در شرایطی که شیوع کرونا به دلیل کاهش تولید و تجارت فراوردههای غذایی، باعث کاهش عرضه و درنتیجه رشد شاخصهای قیمتی شده، اکنون با افزایش روند واکسیناسیون در کشورها، این بار، بازار مواد غذایی به علت افزایش تقاضا با رشد قیمتها مواجه شده است.
-
کاهش ارزش روپیه و محدودیتهای کرونایی چالش صنعت پتروشیمی هند
معاملات پتروشیمی هند در پی تشدید محدودیتهای ویژه مقابله با شیوع ویروس همهگیری جهانی کووید-۱۹ (کرونا) و در کنار آن کاهش ارزش ارز روپیه با افت روبهرو شد.
-
روند صعودی نفت ادامه یافت
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه تحت تاثیر آماری که کاهش بیش از حد انتظار ذخایر آمریکا را نشان داد و همچنین بهبود دورنمای اوپک از تقاضا برای نفت افزایش یافت اما نگرانی ها نسبت به وضعیت شیوع ویروس کرونا و افزایش عرضه، رشد قیمت ها را محدود کرد.
-
خرید چین قیمت نفت را صعودی کرد
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر آماری که افزایش رشد واردات نفت چین را نشان داد و همچنین تنش های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه، افزایش یافت.
-
طلا از حرکت ایستاد
قیمت طلا در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی که سرمایه گذاران منتظر انتشار آمار تورم آمریکا بودند، ثابت بود.
-
کمای بازار پلیمر چین و ضر معامله گران
امروز انتشار اخباری درباره بازار واردات پلیمر چین که در کما فرو رفته است، نگرانی هایی برای معامله گران ایجاد کرد. این در حالی است که درباره ضرر و زیان بسیاری از فعالان این بازار نیز اخباری مخابره شده است.
-
ازسرگیری تولید ۲ واحد پتروشیمی در عربستان
تولید واحدهای پروپیلن و پلیپروپیلن شرکت پتروشیمی ادونسد عربستان در این کشور از سرگرفته شد.
-
پیش بینی رشد ۳.۵ درصدی تولید جهانی زغال سنگ
پیش بینی می شود تولید جهانی زغال سنگ در سال ۲۰۲۱ میلادی نسبت به سال گذشته شاهد رشد ۳.۵ درصدی باشد.
-
واکنش مثبت نفت به دورنمای روشن آمریکا
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه در پی رشد تقاضا برای سوخت در آمریکا با نزدیک شدن به فصل تعطیلات تابستانی و شتاب گرفتن روند واکسیناسیون عمومی در این کشور، افزایش یافت.
-
طلا با فشارهای کاهشی روبرو است
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر افزایش بازده اوراق خزانه آمریکا و قویتر شدن دلار، کاهش یافت. به عقیده کارشناسان با توجه به آمار اقتصادی مطلوب آمریکا که نشان دهنده اوج گیری تورم سریعتر از حد انتظار در ماه های آتی است شاهد رشد بازده واقعی هستیم که قیمت طلا را با فشارهای کاهشی روبرو کرده است.
-
هفته سیاه نفت با تشدید نگرانیهای کرونایی رقم خورد
قیمت های نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر افزایش عرضه از سوی تولیدکنندگان بزرگ و نگرانی ها در خصوص تاثیر پاندمی کووید ۱۹ بر تقاضا، پایین رفت و کاهش هفتگی سنگینی نشان داد.
-
کیتکو در گزارشی پیش بینی کرد؛
اونس طلا حول ۱۶۰۰ و ۱۷۰۰ دلار می چرخد
وبسایت «کیتکو» پیرامون پیشبینی قیمت طلا در سال جاری اعلام کرد: «هرچند، نرخ بالای واکسیناسیون در دنیا میتواند اندکی از بار مشکلات اقتصادی جهان بکاهد، ولی این تأثیر مثبت اقتصادی در آینده نزدیک، رخ نخواهد داد. درنتیجه، نمیتوان انتظار بازگشت طلا به قیمت پیش از کرونا را تا انتهای امسال داشت. در خوشبینانهترین حالت در سال جاری قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی در فاصله ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ دلار خواهد بود.