اردشیر سعدمحمدی با کوله باری از تجربه در سمت های اجرایی و مدیریتی صنعتی کشور به عنوان سرپرست معاونت معدنی وزیر صمت انتخاب شده که این موضوع با استقبال فعالان حوزه صنعت و معدن و همچنین بازار سرمایه مواجه شده است.

به گزارش «کالاخبر»؛ با توجه به باز شدن پرونده قدیمی قیمت گذاری دستوری کالاها از جمله فولاد طی هفته های گذشته، فعالان بازار سرمایه و سهامداران شرکت های صنعتی و معدنی با توجه به کارنامه سعدمحمدی از حضور او استقبال کرده اند و امیدوارند با مدیریت او، دیگر شاهد فروش اجباری شرکت ها با قیمت دستوری و تحمیل زیان به تولیدکننده و سهامدارن این شرکت ها، نباشند.

در همین زمینه سعدمحمدی در گذشته در مصاحبه ای دیدگاه خود در خصوص بورس کالا و قیمت گذاری کالاها را اعلام کرده است. به گفته او، عرضه محصولات فولادی طی سال های گذشته در بستر بورس کالا باعث شفافیت، رقابت و سرعت فروش محصولات در بنگاه های فولادی شده است که این اتفاق به رونق اقتصادی به لحاظ گردش مالی سریع تر و مطمئن تر را به همراه داشته است. 
سعدمحمدی افزود: دسترسی به محصول باکیفیت و ارتباط مالی شفاف تر در اقتصاد از مزایای اولیه عرضه محصولات در بورس کالا است. 
وی با بیان اینکه امیدوارم شرایطی فراهم شود تا امکان فروش صادراتی محصولات فولادی در بورس کالا فراهم شود، گفت: با صادرات فولاد از طریق بورس کالا و ایجاد مزیت هایی در این خصوص مانند معافیت مالیاتی در حوزه صادرات، جذابیت ورود تولیدکنندگان به رینگ صادراتی بورس کالا بیشتر می شود و شاهد شفافیت در بخش صادرات نیز خواهیم بود. 
عضو هیات عامل ایمیدرو افزود: بورس کالا یک مسیر مشخص، شفاف و بین المللی بوده که کارکردهای آن برای اقتصاد در دنیا اثبات شده است، از این رو اینکه عده محدودی در مسیر توسعه این بازار مقاومت هایی می کنند به اعتقاد من نمی تواند تاثیری در روند توسعه این بازار داشته باشد. 
وی تاکید کرد: در بورس کالا، مشتریان بنگاه ها به رقابت بهتری می پردازند، رابطه عرضه و تقاضا که یک فرمول بین المللی برای کشف قیمت هاست به بهترین شکل ایجاد می شود و کیفیت محصولات نیز برای همگان مشخص می شود؛ این موارد همگی از مزیت های بورس کالا برای اقتصاد و تولید کشور است که در نهایت به ارتقای کیفیت و رقابت صحیح بنگاه های تولیدی منجر می شود.
سعدمحمدی در پایان گفت: همه به مزایای بورس کالا و تحول ساختاری که این بورس در مبادلات کالاها ایجاد کرده است، اذعان دارند و امروز موضوع مورد اهمیت این است که سازوکارهای این بورس را برای سرعت بالاتر، شفافیت بیشتر و اعتماد خاطر بهتر فراهم کنیم تا همه فعالان اقتصادی از مزایای کامل این بورس بهره مند شوند.

گفتنی است، سعدمحمدی دانش آموخته رشته مهندسی معدن در مقطع دکترا است که طی دو دهه گذشته علاوه بر سمت های اجرایی و مدیریتی عضو هیات علمی دانشگاه نیز بوده است. مدیرعاملی شرکت‌های تهیه تولید و مواد معدنی، ملی صنایع مس ایران، ملی فولاد، ذوب‌آهن اصفهان، هلدینگ توسعه معادن روی، قائم مقامی و معاون معدنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، عضویت در هیات عامل ایمیدرو و هیات‌مدیره فولاد مبارکه بخشی از کارنامه سعدمحمدی در بخش صنعت و معدن است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها