به گزارش «کالاخبر» به نقل از فارس، حسین خدادوست به عرضه زعفران در بورس کالا اشاره کرد و افزود: با توجه نگرانیها از نوسات قیمت، نوع کالا و سنتی بودن معاملات زعفران، امکان پوشش ریسک برای تولیدکنندگان و فعالان این بازار وجود نداشت، از این رو بورس کالای ایران درصدد برآمد تا با راهاندازی معاملات آتی زعفران به توسعه و رونق این بازار و دغدغه فعالان در راستای مدیریت ریسک نوسانات قیمتی بپردازد.
خدادوست با بیان اینکه ظرفیت انبارهای زعفران به ۱۷.۷ تن رسیده است، عنوان کرد: بورس کالا عمدتا به منظور کشف قیمت واقعی مورد توجه قرار میگیرد و بورس حوزه فعالیت کسانی است که خود مستقیما محصولی برای عرضه دارند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه کالایی که وارد بورس میشود باید از نظر کیفیت قابل رصد باشد و چون این اتفاق برای زعفران رخ نداده بود، بعد از مدتها موفق شدیم با استفاده از دانش متخصصان در دانشگاهها محدوده کیفیتی از زعفران را به دست آوریم.
خدادوست افزود: عرضه زعفران در بورس کالا سبب کشف قیمت واقعی این محصول شده و نقش دلالان را بسیار را کمرنگ میکند.
مدیر بورس اوراق بهادار استانهای خراسان رضوی و خراسان شمالی آموزش را یک امر بسیار مهم در افزایش استقبال مردم به سرمایهگذاری در بورس دانست و تاکید کرد: در سال جاری در بورس منطقهای خراسان رضوی به ۱۴۴ نفر ۲۲ ساعت آموزشهای لازم برای ورود به بورس به صورت رایگان ارئه داده شده است.
وی به برگزاری دورههای آموزشی اشاره کرد و افزود: بورس منطقه مشهد از سال ۸۱ تاکنون به ۲۰ هزار و۹۷ نفر ساعت دورههای آموزش سرمایهگذاری در بورس را برای ۲۴ هزار و ۸۹۳ نفر برگزار کرده است.
خدادوست تاکید کرد:متوسط ارزش خرید و فروش روزانه بورس در دو استان طی ۴ ماهه ابتدای سال جاری ۴۴۹ میلیارد و ۹۱۱ میلیون ریال بود.
مدیر بورس اوراق بهادار استانهای خراسان رضوی و خراسان شمالی تعداد خریداران بورس در این مدت را ۳۶ هزار و ۱۴۸ نفر و تعداد سهامداران جدید را یک هزار و ۳۳۸ نفر عنوان کرد و افزود: تعداد کارگزاریها در معاملات دو بورس ، ۶۳ ایستگاه معاملاتی و ۱۳ شرکت استانی است.
ارسال نظر