-
افزایش تقاضای فلزات به دنبال تلاش برای انتقال انرژی
به گفته بانک جهانی، تقاضا برای فلزات مورد استفاده در همه چیز، از پرههای توربین بادی گرفته تا باتریها، در دهههای آینده افزایش مییابد که ناشی از تلاش برای کربن زدایی در اقتصاد جهانی و دور شدن از سوختهای فسیلی است.
-
مس ۴۵ دلار بالا رفت
روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه، قیمت مس در بورس فلزات لندن نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۰.۵ درصد معادل ۴۵ دلار و ۵۰ سنت افزایش یافت و به ۹ هزار و ۶۴ دلار رسید.
-
همزمان با افت ۳۷درصدی ارزش بیتکوین از ابتدای ۲۰۲۲
بیتکوین به کانال ۲۰ هزار دلاری سقوط کرد
قیمت بیتکوین در آخرین روز از هفته گذشته با ۰.۷۹ درصد کاهش نسبت به روز گذشته به ۲۹۶۵۷ دلار و ۷۰ سنت رسید. این ارز دیجیتال حدود ۳۷ درصد از ارزش خود را از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا از دست داده است.
-
صعود ۳۵ دلاری قیمت آلومینیوم
روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، قیمت آلومینیوم در بورس فلزات لندن نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۳۵ دلار افزایش یافت و به دو هزار و ۷۲۳ دلار رسید.
-
صعود بهای نفت در بازارهای جهانی
قیمت نفت در روز جمعه بهدنبال بالا رفتن قیمت بنزین تا یک رکورد جدید در آمریکا ۴ درصد افزایش یافت. چین آمادهاست محدودیتهای کرونایی خود را بردارد و سرمایهگذاران نگران کمبود عرضه در صورت تحریم نفت روسیه توسط اتحادیه اروپا هستند.
-
برداشت گندم روسیه رکورد خواهد زد
رئیسجمهور روسیه با استناد به دادههای اولیه اعلام کرد که این کشور در سال جاری میلادی انتظار رشد زیاد محصول را دارد و برداشت گندم رکورد خواهد زد.
-
روسیه اصلی ترین عرضه کننده بیلت به ترکیه
در ماه مارس علی رغم حمله روسیه به اوکراین، ترکیه واردات محصولات نیمه تمام فولادی به ویژه بیلت از روسیه را افزایش داد. روسیه عرضه کننده اصلی بیلت به ترکیه بود و ۳۳۶ هزار و ۸۰۰ تن عرضه داشت که نسبت به سال قبل نسبتا در ثبات بود. البته واردات از اوکراین از ۸۳ هزار و ۲۰۰ تن مارس سال ۲۰۲۱ تقریبا به صفر رسید. با اختلال در بخش عرضه سی آی اس پس از جنگ، قیمت بیلت در ترکیه اواسط مارس حدود ۲۰۰ دلار در خلال سه هفته بالا رفته و به بالای ۹۰۰ دلار در هر تن درب کارخانه رسید.
-
کمبود جهانی کودهای شیمیایی و تاثیر آن بر کشاورزی
مشکلات زنجیره عرضه و درگیری بین روسیه و اوکراین صادرات کودهای کشاورزی روسیه و بلاروس از طریق دریای سیاه را مختل کرده و کشاورزان را به دردسر انداخته است.
-
گرانی گوشت مرغ در اروپا به دنبال جنگ اوکراین
توقف واردات ماکیان از اوکراین، بلاروس و روسیه باعث بالا رفتن قیمتها در بازار ماکیان بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله استونی شده است.
-
آلومینیوم به کف پنج ماه اخیر رسید
آلومینیوم در نتیجه موقعیتهای فروش صندوقهای سرمایهگذاری به دلیل کاهش تقاضای این فلز، در معاملات روز سهشنبه به کف قیمتی پنج ماهه اخیر خود رسید. این در حالیست که کاهش تولید در اروپا به دلیل هزینه بالای انرژی همچنان عاملی برای حمایت از این فلز در آینده است.
-
آیا جهان میتواند امسال غذای خود را تولید کند؟
درحالی که قیمت کود شیمیایی در جهان افزایش و عرضه این محصولات کاهش یافته است این سوال مطرح می شود که آیا جهان در سال زراعی جاری می تواند غذای کافی برای مردم تولید کند؟
-
چالش های پیش روی بازار جهانی مقاطع
انجمن بین المللی تولیدکنندگان و صادرکنندگان میلگرد بر این باور است که از زمان حمله روسیه به اوکراین بازار جهانی مقاطع با چالش ها و ابهامات فراوانی روبرو بوده و با مشاهده مازاد عرضه در برخی مناطق وضعیت رو به وخامت است. در کشورهای غربی نیز این چالش ها بیشتر بوده است. افزایش قیمت ها خیلی سریع و شدید بود و قیمت بالای انرژی ناشی از جنگ اوکراین بر صنایع اثرات منفی زیادی داشته است.
-
قیمت آلومینیوم ۳۱ دلار کاهش یافت
روز سهشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، قیمت آلومینیوم در بورس فلزات لندن نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۱.۱ درصد کاهش یافت و به دو هزار و ۶۷۷ دلار رسید.
-
رشد ۱۹۰ دلاری قیمت مس در بازارهای جهانی
روز سهشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، قیمت مس در بورس فلزات لندن نسبت به روز معاملاتی پیشین، ۲.۱ درصد افزایش یافت و به ۹ هزار و ۳۵۰ دلار رسید.
-
در بازار قراضه ترکیه چه می گذرد؟
قیمت قراضه وارداتی در ترکیه روز گذشته افت شدیدی داشت. خبر یک معامله در حوزه قراضه انگلیس موجب شد سایر عرضه کننده ها نیز قیمت ها را پایین بیاورند.
-
روند نزولی رمزارزها متوقف شد
قیمت انواع ارزهای شاخص دیجیتالی امروز در روند معاملات در بازارهای تجارت دیجیتال بینالمللی تغییراتی را تجربه کرد.
-
بازار جهانی سنگ آهن در سرازیری
پیش بینی افت تقاضا قیمت سنگ آهن را در بازار واردات چین کاهش داده و آخرین قیمت برای خلوص ۶۲ درصد با ۳.۲۵ دلار افت ۱۲۸.۱ دلار هر تن خشک سی اف آر ثبت شده است بنابراین بازار در رکود است و با توجه به افزایش قیمت خلوص های پایین تر در حال حاضر خرید خلوص های متوسط به صرفه تر است.
-
اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی کرد؛
نفت ۱۰۷ دلاری می شود
اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) پیش بینی کرد میانگین قیمت هر بشکه نفت برنت در سه ماهه دوم امسال به ۱۰۷ دلار میرسد.
-
طلا عقب نشینی کرد
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۳ درصد کاهش به ۱۸۳۴ دلار و ۶ سنت رسید.
-
چرایی بازگشت سنگ آهن به تراز ۱۳۰ دلاری
تداوم نگرانی ها در مورد تقاضای فولاد چین و افزایش فصلی عرضه سنگ آهن قیمت این ماده اولیه را در چین باز هم پایین آورده آخرین شاخص برای سنگ آهن ۶۲ درصد ۷.۶۵ دلار نسبت به جمعه اخیر افت داشته و به ۱۳۱.۳۵ دلار هر در تن خشک سی اف آر رسیده است.
-
اتکای پتروشیمی های اروپا به گاز روسیه
مدیرعامل شرکت اتریشی اوام وی اعلام کرد که صنایع پتروشیمی اروپا به گاز روسیه نیاز دارند.
-
فلز سرخ در کف ۸ ماهه
قیمت جهانی مس به پایین ترین سطح ۸ ماه اخیر رسیده که به دلیل قرنطینه های چین و نگرانی های بخش تقاضا است با این حال تحلیلگران بر این باورند که بهای مس بر می گردد.
-
نفت در سراشیبی افتاد
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با یک دلار و ۷۶ سنت کاهش معادل ۱.۶۶درصد به ۱۰۴دلار و ۱۸سنت رسید.
-
رکود تولید در صنایع مصرف کننده فولاد اروپا
انتظار میرود تولید بخش های مصرف کننده فولاد اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۲ افزایش یابد، اما با ۵۰ درصد کاهش نسبت به پیش بینی های قبلی یوروفر و این یعنی از رشد ۴ درصدی به رشد ۲ درصدی خواهد رسید.
-
واردات زغال سنگ چین افزایش یافت
واردات زغال سنگ چین، در ماه آوریل نسبت به ماه مارس ۴۳ درصد افزایش یافت که ناشی از خرید آشفته به علت نگرانی از اختلالات عرضه حاصل از حمله روسیه به اوکراین بود.
-
پیش بینی افزایش مصرف جهانی قراضه
مصرف جهانی قراضه در بخش تولید فولاد با حدود ۱۲ درصد افزایش در سال ۲۰۲۱ به ۶۲۰ میلیون تن رسید درحالی که سال ۲۰۲۰ حدود ۵۴۸ میلیون تن ثبت شده بود. البته افت مصرف سال ۲۰۲۰ به دلیل اوج شیوع کرونا نیز بود.
-
سرنگونی روسیه از قدرت بزرگ نفتی جهان
شرکت انرژی ریستاد برآورد کرد که تولید نفت روسیه ممکن است تا سال ۲۰۳۰ با ۲۰ درصد کاهش به ۷.۵ میلیون بشکه در روز برسد.
-
ترمز صعود بهای نفت کشیده شد
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۶۷ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش به ۱۱۱ دلار و ۷۲ سنت در هر بشکه رسید.
-
پیش بینی افزایش مصرف جهانی قراضه
مصرف جهانی قراضه در بخش تولید فولاد با حدود ۱۲ درصد افزایش در سال ۲۰۲۱ به ۶۲۰ میلیون تن رسید درحالی که سال ۲۰۲۰ حدود ۵۴۸ میلیون تن ثبت شده بود. البته افت مصرف سال ۲۰۲۰ به دلیل اوج شیوع کرونا نیز بود.
-
عدم هم راستایی افت قیمت مس و سنگ آهن با شاخص های اقتصادی چین
تحلیلگران بر این باورند که رکود در شاخص های تولیدی چین هنوز به طور کامل در قیمت فلزات مهم منعکس نشده است. دو ماه متوالی است که شاخص رسمی مدیران خرید در چین زیر ۵۰ واحد است که در نتیجه یک سری قرنطینه های ویروس کرونا در شهرهای بزرگ از جمله شانگهای بود. در کل سیاست کووید صفر چین نگرانی ها را بیشتر هم کرده است. قرنطینههای مداوم، رسیدن به هدف رشد اقتصادی ۵.۵ درصدی برای سال ۲۰۲۲ را برای چین چالشبرانگیزتر میکند.