واحدهای تولیدی عایق رطوبتی با ورود به بورس کالا نه تنها محصول تولیدی خود را در بورس ارائه می‌کنند، بلکه امکان صادرات محصولات نیز برای آنها فراهم شده است.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، دبیر اجرایی انجمن صنفی عایق رطوبتی دلیجان با اشاره به اینکه ۷۸ درصد واحدهای تولیدکننده عایق رطوبتی دارای علامت استاندارد هستند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که فرهنگ‌سازی بیشتری انجام نشود، مصرف‌کننده تمایز و تفاوت عایق‌ها را متوجه نشود و قدرت خرید هم نداشته باشد؛ در این بین بازار محلی برای جولان کالای بی‌کیفیت که متقاضی و مشتری هم دارد خواهد بود.

ابوالفضل حیدری در خصوص میزان صادرات عایق رطوبتی در استان اظهار کرد: به دلیل موانع موجود در بخش صادرات، در سال گذشته تنها یک درصد تولید را صادرات کرده‌ایم که البته این موانع با ورود به بورس کالا مرتفع شد.

وی گفت: در سراسر کشور ۴۷ واحد تولیدی عایق در بورس کالا پذیرفته شده‌اند که ۱۰ واحد از این تعداد از شهرستان دلیجان هستند.

حیدری با بیان اینکه جلسه‌ای با بورس به منظور هدایت تولیدکنندگان این شهرستان به مراکز تخصصی مثل بورس کالا برگزار شده است، تصریح کرد: واحدهای تولیدی عایق رطوبتی با ورود به بورس کالا نه تنها محصول تولیدی خود را در بورس ارائه می‌کنند، بلکه امکان صادرات محصولات نیز برای آنها فراهم شده است.

دبیر اجرایی انجمن صنفی عایق رطوبتی دلیجان با بیان اینکه موانع موجود بر سر راه صادرات این محصول برداشته شده است، ابراز امیدواری کرد که سال آینده به افزایش ۱۰ درصدی صادرات در این بخش برسیم.

وی یادآور شد: سهم صادرات استان مرکزی نسبت به استان خراسان رضوی بسیار ضعیف است و این در حالی است که بیشترین اجتماع کارخانه ایزوگام را در استان مرکزی داریم، اما در زمینه صادرات این محصول حائز رتبه دهم هستیم.

حیدری با بیان اینکه استان خراسان رضوی به دلیل هم مرز بودن با افغانستان و کم بودن هزینه حمل و نقل توانسته بازارها را در دست بگیرد، گفت: زمانی اجتماع کارخانه‌های تولید ایزوگام در دلیجان بود، اما هم‌اکنون ۴۷۰ واحد ایزوگام در کل کشور تاسیس شده و این شرایط رتبه استان را در زمینه صادرات این محصول تنزل داده است.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ۴۷ کارخانه ایزوگام با رویکرد صادراتی در کشور وجود دارد، گفت: در شهرستان دلیجان ۱۰۵ واحد تولیدکننده ایزوگام وجود دارد که از این تعداد ۱۰ واحد در بورس فعالیت دارند و واحدی که در بورس نباشد نمی تواند صادرات انجام دهد.

حیدری تصریح کرد: واحدهایی که در بورس فعالیت ندارند، اگر می‌خواهند صادرات انجام دهند باید از طریق برند و مجوز واحدهایی که در بورس فعالیت دارند، نسبت به صادرات اقدام کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها