طلا

روز گذشته در مجموع ۸۲۴ میلیون و ۸۶ هزار و ۴۸واحد صندوق طلا به ارزش ۸.۵ همت در بورس کالا معامله شد.

به گزارش کالاخبر ،در معاملات روز گذشته در بازار گواهی‌ سپرده مبتنی بر طلا ۵۳۰ هزار و ۸۴۰ گواهی شمش طلا معادل ۵۳ کیلوگرم شمش به ارزش ۷۷۵ میلیارد تومان و ۲ هزار و ۹۸۹ گواهی سکه طلا به ارزش ۳۴۳ میلیارد تومان فروش رفت وارزش کل معاملات گواهی سپرده مبتنی بر طلا به ۱.۱ همت رسید.

در قراردادهای اختیار معامله مبتنی بر طلا نیز ۴۷۱ هزار و ۹۵۷ قرارداد به ارزش ۳۹ میلیارد تومان دادوستد شد. در قراردادهای اختیار معامله صندوق طلای لوتوس با ۳ درصد بیشترین نسبت حجم معاملات قراردادهای اختیار معامله به حجم معاملات دارایی پایه را داشت.

همچنین ۲ هزار و ۲۳۹ قرارداد آتی مبتنی بر طلا به ارزش ۹۵ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت. در قراردادهای آتی شاهد افزایش ۲۵۸ موقعیت در مجموع موقعیت های باز قراردادهای مبتنی بر طلا بودیم.

گفتنی است روز گذشته معاملات صندوق طلای لوتوس با ۷ درصد بیشترین نسبت ارزش معاملات آتی به ارزش معاملات دارایی پایه را داشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها