نقره

روز گذشته (۱۹ بهمن ماه) درمجموع ۸۴۸ کیلوگرم شمش نقره در بازار گواهی سپرده و قرارداد آتی بورس کالا مورد معامله قرار گرفت. ارزش معاملات صندوق های مبتنی بر نقره نیز به بیش از ۳۶.۸ میلیارد تومان رسید.

به گزارش کالاخبر ، خلاصه معاملات بازار نقره در روز گذشته نشان می‌دهد که در این روز ۷۶۸ هزار و ۸۵۹ گواهی معادل ۷۶۹ کیلوگرم شمش نقره به ارزش ۴۱۰.۳ میلیارد تومان دادوستد شد.

همچنین ۷ هزار و ۸۸۳ قرارداد آتی معادل ۷۹ کیلوگرم شمش نقره به ارزش ۵۵ میلیارد تومان منعقد شد. در پایان روز معاملاتی گذشته موقعیت های باز قراردادهای آتی نقره معادل ۴۴۴ کیلوگرم شمش نقره بود. در قراردادهای آتی شاهد افزایش ۸۵۸ موقعیت در مجموع موقعیت های باز قراردادهای مبتنی بر نقره بودیم.

در صندوق های مبتنی بر نقره نیز حجم معاملات از ۲۱ میلیون و ۸۳۴ هزار واحد عبور کرد و ارزش معاملات در مجموع به بیش از ۳۶.۸ میلیارد تومان رسید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها