• ۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۰
  • کد خبر: 63315
طلا

قیمت طلا پس از سقوط یک درصدی در روز پنج شنبه، تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به تبعات مشکلات بدهی شرکت اورگرند چین که تقاضا برای دارایی های امن را تقویت کرد، در معاملات روز جمعه بهبود یافت.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد افزایش، به ۱۷۵۲ دلار و ۲۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز پنج شنبه به ۱۷۳۷ دلار و ۴۶ سنت سقوط کرده بود که پایین ترین قیمت از ۱۱ آگوست بود.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد افزایش، به ۱۷۵۲ دلار رسید. بهای معاملات این بازار شب گذشته با ۱.۶ درصد کاهش، در ۱۷۴۹ دلار و ۸۰ سنت بسته شده بود.

اما سیگنال بانک مرکزی آمریکا در خصوص افزایش زودتر از موعد نرخ ها طلا را در مسیر کاهش هفتگی قرار داد.

افزایش نرخ های بهره هزینه نگهداری طلا را افزایش داده و به جذابیت سرمایه گذاری در آن لطمه می زند.

جفری هالی، تحلیلگر شرکت OANDA برای منطقه آسیا اقیانوسیه گفت: سرمایه گذاران آسیایی ممکن است برای حفاظت در برابر تحولات نامطلوب مربوط به مشکلات بدهی اورگرند بخواهند طلا خریداری کنند. این فلز ارزشمند احتمالا در کوتاه مدت بین ۱۷۴۰ تا ۱۷۸۰ دلار معامله خواهد شد.

در حالی که ریسک پذیری باعث صعود شاخص ها در وال استریت شد اما بازارهای سهام آسیا به دلیل سرنوشت شرکت سازنده املاک مقروض اورگرند چین مضطرب بودند.

در این بین، شاخص دلار نزدیک به پایین ترین حد یک هفته اخیر که روز پنج شنبه به آن نزول کرده بود، ایستاد.

بر اساس گزارش رویترز، ذخایر "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق ETF تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز پنج شنبه ۰.۸ درصد کاهش یافت و به ۹۹۲.۶۵ تن رسید.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۸ درصد افزایش، به ۲۲ دلار و ۶۷ سنت رسید و در مسیر ثبت ۱.۲ درصد کاهش هفتگی قرار گرفت. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، ۹۸۲ دلار و ۴۷ سنت معامله شد اما از ابتدای هفته جاری تاکنون ۴.۳ درصد رشد داشته که بزرگترین رشد هفتگی در شش هفته اخیر است. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد افزایش، به ۱۹۹۶ دلار و ۹۴ سنت رسید با این حال در آستانه سومین کاهش هفتگی متوالی قرار دارد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها