gold.jpg

قیمت جهانی طلا در پایان مبادلات جمعه گذشته با کاهش روبرو شد که علت اصلی آن افزایش نسبی شاخص سهام در بازارهای بین المللی بوده است.

به گزارش«پایگاه خبری بورس کالای ایران»، قیمت هر اونس طلا دیروز در پایان مبادلات به ۱۳۱۷ دلار رسیده است که این رقم نشانگر افت ۰.۶۷ درصدی قیمت بوده است.

بر اساس این گزارش این نخستین کاهش سه ماهه قیمت جهانی طلا از سه ماه پایانی ۲۰۱۵ به شمار می رود.

دویچه بانک آلمان اعلام کرده است که به توافق نهایی با وزارت دادگستری آمریکا برای پرداخت ۵.۴ میلیارد دلار جریمه نزدیک شده و این مساله موجب کاهش نگرانی های بین المللی و افزایش نسبی ارزش سهام شده است.

البته این بانک هنوز با جریمه های سنگینی به خاطر فعالیت های غیر قانونی در بخش مسکن روبرو است. وزارت دادگستری آمریکا در ابتدا خواستار دریافت جریمه ۱۴ میلیارد دلاری از این بانک شده بود.

شاخص سهام اس اند پی ۵۰۰ روز جمعه با یک درصد افزایش روبر شده است. شاخص صنعتی داوجونز نیز با یک درصد افزایش به بیش از ۱۸۳۴۳ واحد رسیده است.

بازارهای بین المللی به شدت نگران تکرار وقایع تلخ دسامبر ۲۰۰۷ میلادی پس از ورشکستگی موسسه مالی لمن برادرز هستند.

این نگرانی ها می تواند در کوتاه مدت موجب افزایش تقاضای سرمایه گذاری برای طلا شود. تازه ترین نظرسنجی کیتکو نیوز نشان می دهد که قیمت طلا طی روزهای آینده با افزایش بیشتری روبرو خواهد شد.

گمانه زنی های مربوط به وضعیت نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا تا پایان امسال نیز عامل مهمی برای نوسانات قیمت طلا خواهد بود. فدرال رزرو در نشست سپتامبر تصمیم گرفت تا نرخ بهره را بدون تغییر حفظ کند . تا پایان امسال ۲ نشست دیگر فدرال رزرو آمریکا برگزار خواهد شد.دیگر عامل مهم برای قیمت طلا و سایر کالاهای راهبردی، برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر و رقابت کلینتون و ترامپ است.

در نخستین مناظره انتخاباتی ظاهرا کلینتون به پیروزی رسیده و این مساله تاحدی به ضرر قیمت طلا بوده است.

به اعتقاد تحلیلگران بین المللی قیمت طلا در روزهای آینده تخت تاثیر انتشار آمارهای مهم اقتصادی آمریکا منطقه یورو و چین قرار خواهد داشت. نوسانات مربوط به ارزش دلار و تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه نیز می تواند موجب نوسان قیمت طلا شود.

منبع: کیتکو نیوز

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها