یاسر امامی

یاسر امامی مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن با اشاره به طرح جدید تامین مالی شرکت و همچنین برنامه این گروه برای خانه‌دار کردن قشر متوسط گفت: روش‌های تامین مالی جدید توسط گروه سرمایه‌گذاری ابداع شده است و با توجه به اینکه در شرایط رکود، قشر متوسط توانایی خرید ندارد؛ به همین دلیل راه‌ جدید تامین مالی و فروش را با نام اوراق سلف موازی استاندارد مسکن با کمک سازمان بورس طراحی کرده‌ایم که پس از برگزاری جلسات کمیته‌های تخصصی از جمله کمیته فقهی، به‌زودی شاهد انتشار این اوراق از طریق بورس کالا خواهیم بود.

به گزارش « کالاخبر » به نقل از ایرنا، مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن با مشارکت بیش از ۸۱ درصد سهام‌داران، در محل مرکز مطالعات بهره‌وری سازمان مدیریت صنعتی تشکیل شد. با انتخاب «ملکی» نماینده شرکت گروه مالی بانک مسکن به عنوان رئیس، «سجاد کلانتر» نماینده بانک مسکن به عنوان ناظر اول، «فرزاد طالبی کوهستانی» نماینده شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به عنوان ناظر دوم و «سیروس آیدین» مدیر مالی و بودجه گروه سرمایه‌گذاری مسکن به عنوان منشی، جلسه رسمیت یافت و «یاسر امامی» مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به ارائه گزارش فعالیت یک ساله هیات‌مدیره برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۰ پرداخت.

رشد بیش از ۵۰ درصدی در سودآوری تلفیقی ناشی از عملیات اصلی

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن در این جلسه از رشد بیش از ۵۰ درصدی در سودآوری تلفیقی ناشی از عملیات اصلی (صنعت ساختمان) در شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن با تحقق رقم یک میلیون و ۸۵۵ هزار و ۹۵۵ میلیون ریال نسبت به سال گذشته و استمرار و توسعه روند سودآوری در مدت چهار سال پیاپی خبر داد. یاسرامامی با تشریح عملکرد گروه سرمایه‌گذاری مسکن در سال گذشته، به مولفه‌های ثبت حد نصاب جدید در سودآوری تلفیقی شرکت ناشی از عملیات اصلی (صنعت ساختمان) با تحقق رقم ۱ میلیون و ۸۵۵ هزار و ۹۵۵ میلیون ریال و رشد بیش از ۵۰ درصدی نسبت به سال گذشته، جذب منابع مورد نیاز برای توسعه فعالیت‌های گروه با استفاده از ظرفیت اوراق گام بانک مسکن و بازار سرمایه در قالب صکوک مرابحه و اجاره، افزایش انضباط مالی و رشد ۲۷۳ درصدی در تسهیلات مصوب، رشد ۲۸۰ درصدی در جذب تسهیلات با کمترین نرخ و رشد ۸۹ درصدی در بازپرداخت تسهیلات و پیگیری موضوع ابتکار گروه سرمایه‌گذاری مسکن برای جبران کاهش قدرت خرید مسکن با طراحی و اخذ مجوزهای لازم برای انتشار نخستین «اوراق سلف موازی استاندارد مسکن» را از اقدامات و برنامه‌های اصلی گروه برشمرد و به نتیجه رسیدن آنها را موجب اعتلای هرچه بیشتر شرکت دانست.

فروش موفق دارایی‌ها در سال مالی ۱۴۰۰ و آغاز فرآیند افزایش سرمایه شرکت

وی در خصوص عملکرد فروش شرکت در سال مالی ۱۴۰۰ نیز گفت: عملکرد فروش شرکت به‌گونه‌ای است که بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان فروش برای شرکت در سال ۱۴۰۰ ثبت شده است و گروه توانست، عملکرد فروش واحدهای تجاری شرکت را توسعه داده و شمار دارایی‌های راکد را کاهش دهد. مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به دیگر اقدامات شرکت در سال مالی ۱۴۰۰ اشاره و تصریح کرد: آغاز فرآیند و اقدامات مربوط به افزایش سرمایه شرکت اصلی به میزان ۸۰۰ میلیارد ریال از محل سود انباشته و در مجموع به میزان ۱۲۶ میلیارد تومان در شرکت‌های تابعه جنوب، الوند و نوین‌پایدار از دیگر اقداماتی بوده است که صورت گرفته است.

عرضه شرکت‌های تابعه در بازار سرمایه

امامی در ادامه با اشاره به ثبت نماد «ثجنوب» در تابلوی بازار سرمایه و قرار گرفتن آن در صف عرضه اولیه در فرابورس، تاکید کرد: برنامه‌ریزی لازم صورت گرفته است تا شرکت‌های موفق، از جمله شرکت‌های تخصصی SPV را پس از ثبت روند سودآوری، در بازار سرمایه عرضه کنیم. همچنین شرکت سرمایه‌گذاری مسکن شمال را به‌زودی IPO خواهیم کرد.

انتشار اوراق سلف مسکن برای اولین بار توسط ثمسکن، به زودی

امامی با اشاره به طرح جدید تامین مالی شرکت و همچنین برنامه این گروه برای خانه‌دار کردن قشر متوسط گفت: روش‌های تامین مالی جدید توسط گروه سرمایه‌گذاری ابداع شده است و با توجه به اینکه در شرایط رکود، قشر متوسط توانایی خرید ندارد؛ به همین دلیل راه‌ جدید تامین مالی و فروش را با نام اوراق سلف موازی استاندارد مسکن با کمک سازمان بورس طراحی کرده‌ایم که پس از برگزاری جلسات کمیته‌های تخصصی از جمله کمیته فقهی، به‌زودی شاهد انتشار این اوراق از طریق بورس کالا خواهیم بود.

همکاری با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، معاونت علمی ریاست‌جمهوری و سازمان ملل متحد

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن در ادامه تاکید کرد: برای اولین بار در کشور، پروژه پایلوت احداث واحدهای مسکونی رده انرژی EC+ که در راستای تفاهم‌نامه همکاری مشترک با پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست (EEEB) وابسته به برنامه عمران سازمان ملل متحد (UNDP) بوده با مشارکت و نظارت مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در شهر جدید اندیشه پایان یافت و در همین راستا، کتاب فناوری‌های نوین در ساختمان نیز با مشارکت مرکز تحقیقات به چاپ رسیده است.

توزیع ۴۵  ریال سود نقدی به ازای هر سهم میان سهامداران

در ادامه و بعد از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، صورت‌های مالی منتهی به پایان آذر سال ۱۴۰۰ به تصویب حاضران در مجمع رسید. تصمیم‌گیری در خصوص سود نقدی سال مالی، دستور بعدی جلسه مجمع بود که مقرر شد سود نقدی ۴۵ ریالی به ازای هر سهم میان سهامداران شرکت و در مجموع به میزان ۲۴ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان با اولویت سهامداران خرد تقسیم شود. در این مجمع همچنین سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی برای سال مالی ۱۴۰۱ و همچنین روزنامه «دنیای‌اقتصاد» نیز به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت به مدت یک‌سال انتخاب شد و اعضای هیات‌مدیره حقوقی شرکت نیز بانک مسکن، گروه مالی بانک مسکن، شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی، شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی و شرکت عمرانی مسکن‌گستر انتخاب شدند.

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بورس های کالایی جهان

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها